Футболісти ФК "Минай" на зборах у Туреччині побили футболістів російського клубу "Шинник"

14.02.2023 23:05 СПОРТ

13 лютого, у готелі Royal Sigunas, розташованому в Аланьї, сталася бійка за участю ФК «Минай» та представників країни 404 - ярославського «Шиніка», повідомляє пресслужба закарпатського клубу.

Причиною сутички стала ганебна поведінка футболістів російської команди стосовно працівниці готелю та провокаційні вигуки у бік закарпатців.

Інформація російських пропагандитських ЗМІ стосовно того, що минайці змушували співати гімн представників «Шиніка» та побили гравця у ліфті - традиційна маячня. Бійка дійсно відбулась, але вже на поверсі, де зупинились росіяни, й у рівних складах. Кількість постраждалих зі сторони «Шиніка» лише підтверджує той факт, що росіяни своїх ще й як «бросают».

Вже після закінчення сутички, коли минайці були в номерах, росіяни продовжили бійку між собою. Тих, хто намагався зупинити сутичку, звинувачили у підтримці України. Втрутитись довелось місцевій поліції, щоб заспокоїти росіян.

Перед початком зборів головною вимогою ФК «Минай» до організаторів була відсутність у готелі російських команд. Самі ж організатори стверджують, що поселити «Шинік» згодився готель. Закарпатці звертались до менеджменту Royal Seginus з вимогою виселити росіян, адже представники країни терориста не мають права тренуватись та грати у футбол за межами своєї країни.

14 лютого минайці за розкладом відправились на тренування.
________________________________

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита оригінально відреагував на подію, привітавши футболістів Минаю.

Закарпатські футболісти не дали російським негідникам зверхньо ставитися до персоналу готелю.

Після цієї бійки футболістів розселили в різні готелі. Щодо результату бійки, то за словами нападника "Минаю" Данила Колесника у росіян "мінус три", а з нашого боку втрат немає.

Оригінально привітав футболістів "Минаю" голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У першому дописі про цю подію керівник краю написав:

"Майстер-клас з ведення перемовин з окупантами на міжнародних майданчиках. Вітаю наших земляків, футболістів закарпатського ФК «Минай», з перемогою над рашистським «Шинником» у кулачних боях, які відбулися вчора в Туреччині. Так тримати, хлопці! Слава Україні!"

Потім, коли появився коментар Колесника, що наші хлопці "знешкодили" трьох російських футболістів, Микита на своїй сторінці у Фейсбук написав ще один допис:

"Три 300-их у окупантів, наші «Лиси» без втрат та у піднесеному настрої.

Знищуємо орків на всіх фронтах.

Дякуємо хлопці! Ми пишаємося! Закарпаття пишається! Стоїмо разом, плече до плеча! Ми переможемо, ми – на своїй землі!"

Коментарі :


21.02.2023 21:22 Микола Чаварга

Загальновідомо, що Закарпатці є надзвичайно бойовим народом, опришками, - мацкалів гнали до Сталінграду, а гітлерівців до Берліна.


21.02.2023 21:17 Микола Чаварга

Пропоную всіх футболістів "Минаю", включаючи і воротарів,   вважати нападниками.  


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат