Ужгородка Вероніка Мишко з партнером Ерлом Вільямсоном стали чемпіонами світу з танців

12.11.2023 15:40 СПОРТ

 

Зірки танцювального спорту з ужгородського клубу спортивного танцю «Грація», абсолютні чемпіони України та чемпіони Європи Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон вибороли для України «золото» на чемпіонаті світу з десяти танців WDSF World Championship 2023 Ten Dance, що відбувся 11 листопада у Португалії. Друге місце отримала пара з Польщі, третє – зі Словенії.

Фінал WDSF World Championship 2023 Ten Dance відбувся у місті Віла-Нова-де-Фамалікан у Португалії. Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон представляли Україну та вибороли для українців «золото» – стали чемпіонами світу. Нагадаємо, у вересні 2022 року Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон отримали 2 місце на WDSF World Ten Dance Bratislava 2022, а у листопаді 2022 року вони стали срібними призерами Чемпіонату світу з шоу WDSF World Championship Show Dance Standard Adult, який відбувся у Румунії. Свій чуттєвий і драматичний танець тоді пара присвятила Україні, вийшовши на паркет у вишиванках під пісню «Ой у лузі червона калина».

Після однієї з чергових перемог пари, рівно рік тому Вероніка Мишко у коментарі zaholovok.com.ua сказала:

«Нам приємно, що наш виступ вкотре високо оцінений суддями. Ми продовжуватимемо представляти Україну. Для мене особисто це особливо важливо, крім того, Ерлу також подобається наша країна, як нас тут приймають. Тому маємо амбітні плати. Одна із наших цілей – принести Україні золоту медаль Чемпіонату світу». Ці слова Вероніки через рік стали реальністю – Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон стали чемпіонами світу.

Нагадаємо, пара працює разом із 2018 року, з того часу Вероніка Мишко та Ерл Вільямсон принесли Україні четверте місце Чемпіонату світу (2018), бронзу Чемпіонату Європи (2019), у 2020 році – були срібними призерами Європи, а у 2021 році привезли в Ужгород золоту нагороду із Чемпіонату Європи та вибороли друге місце на Чемпіонаті світу у програмі 10 танців.

За рішенням Генеральної асамблеї Спортивного комітету України Вероніка Мишко визнана «Найкращою спортсменкою 2021 року». У 2022 році пара увосьме виборола «золото» на Кубку України із танцювального у категоріях «Латина» і «Стандарт».  

zaholovok

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат