США – Уельс: ставки і прогноз на матч ЧС-2022

14.11.2022 12:32 СПОРТ



Програму другого ігрового дня чемпіонату світу 2022 з футболу закриватиме матч між США та Уельсом. Зустріч відбудеться на арені «Ахмад бін Алі» в Ер-Райяні.

Нагадаємо, що команди виступають в квартеті B разом з Нідерландами и Іраном. І якщо вірити коефіцієнтами букмекерської контори Паріматч, то саме між Уельсом і США має розгорнутися боротьба за друге місце.

Пропонуємо дізнатись більше інформації про команди. А також проаналізувати доступні варіанти США – Уельс ставки на гру в Parimatch.

США: інформація про команду

Американці несподівано пропустили ЧС в РФ в 2018-му. Хоча до цього вони двічі поспіль виходили в плей-офф. Нині у зірково-смугастих підібрався конкурентоздатний склад, де вистачає гравців рівня топ-5 ліг – Пулішіч, Маккені, Дест, Веа, та інші. Задача команди – вийти в плей-офф. І букмекерська контора Паріматч досить високо оцінює шанси США на потрапляння в топ-2 в групі B. Якщо бути точним, то коефіцієнт на вихід з групи – 2.0, на перше місце – 6.50.

Уельс: інформація про команду

Валлійці лише вдруге в своїй історії змогли пробитись в фінальну частину чемпіонату світу. Британці пробились на турнір через плей-офф, обігравши Австрію і Україну. Катарський мундіаль – це лебедина пісня золотого валлійського покоління в лиці Бейла, Ремзі, Хенессі, Гантера. На минулих двох крупних турнірах (Євро-2016, Євро-2020), Уельс виходив в плей-офф. Parimatch виставив коефіцієнт 2.10 на прохід команди в 1/8. 

Вигідні ставки на США – Уельс

Знайти для гри США – Уельс ставки різного характеру ви зможете в букмекерській конторі Паріматч. Основні коефіцієнти на гру виглядають наступним чином:

  • США – 2.75
  • Нічия – 3.0
  • Уельс – 3.0

На бумазі матч виглядає як протистояння рівних суперників. Обидві команди розуміють ціну гри. Тому є вірогідність, що ні одна зі сторін не буде ризикувати. В цьому привабливо виглядає ставка на ТМ 2.5. Parimatch пропонує за цей варіант коефіцієнт 1.53. А, наприклад, на 0:0 після першого тайму можна поставити за 2.30.

Нагадуємо, що ближче до початку зустрічі букмекер додасть ще більше варіантів парі в матчеву лінію. До того ж, зробити прогноз на гру можна в форматі лайв, переглядаючи подію в прямому ефірі на сайті.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат