Українські біатлоністи виступили у індивідуальних гонках на етапі КС у Поклюці

24.01.2020 23:06 СПОРТ

Про обидві індивідуалки в Поклюці.

Щодо чоловіків, то дуже хотілося побачити, чи зможе Фуркад протистояти Бьо-молодшому, бо за відсутності Бьо в Рупольдингу, Фуркат трошки відірвався.

Як виявилося, Фуркад цілком в формі. Бьо таки виграв, але Фуркад став другим і відстав від норвежця на всього 11 секунд, а якщо зважити на те, що француз падав, то переваги Бьо фактично не було. Третім став француз Клод. Вся трійка стріляла без промахів.

Щодо наших, то Прима і Підручний мали по два промахи і при цьому Прима фінішував на цілу хвилину раніше, ніж Підручний. Прима взагалі вже третю гонку є кращим з українців. Цього разу у нього було 18-е місце, а в Підручного. Сергій Семенов з двома промахами зачепився за очкову зону, фінішувавши 40-м.

Дудченко та Цимбал закінчили гонку відповідно на 64-му та 65-му місцях.

Щодо дівчат.

Тут нарешті святкували німці. Деніз Геррманн з хвилинною перевагою стала чемпіонкою. Другою була шведка Ганна Еберг, а третьою фінішувала Анаіс Бескон з Франції.

Ми дуже чекали вдалого виступу Юлі Джими. Словенія це її стихія, тут вона тренується. Саме тут рік тому вона виграла індивідуалку.

На жаль, Юля двічі промахувалася і фінішувала лише 14-ю.

Тим не менше, Юля стала кращою з українок. Сестричок Семеренок до Поклюки не взяли і воно продовжують тренуватися в Рупольдингу.

По три промахи мали Меркушина та Підгрушна. При цьому Настя фінішувала 37-ю, а Олена поклала один бал в копілку, фінішувавши 40-ю.

У Журавок та Блашко по 4 промахи і вони відповідно аж на 68-му та 77-му місцях.

Вболіваємо далі!

Петро Гойс

ТЕГИ : біатлон

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат