Гандбол. Ужгородки стали переможцями "Стрімкого м"яча"

02.04.2017 22:55 СПОРТ

У Сумах відбувся фінальний етап Всеукраїнського дитячого-юнацького турніру «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2003 року народження.


У матчі за перше місце СДЮШОР «Карпати» (Ужгород) у захопливій боротьбі з рахунком 22:20 переміг минулорічного чемпіона ДЮСШ "Стрімкий м`яч" (Київ), який цього разу став другим.

Кращим гравцем нашої команди визнана Аліса Петрів, яка за п’ять ігрових днів забила 29 м’ячів, а допомагали їй: Євгенія Когуч, Юліана Сенинець, Анастасія Гавріш, Вероніка Фучко, Домініка Третякова, Вікторія Казик, Ольга Матьовка, Катерина Скорик, Лілія   Орос, Анастасія Брая, Емілія Марко, Мілка Попович та Андріана Ляхович.

Чемпіонат Україну з гандболу "Стрімкий м`яч". Дівчата 2003 р.н.:

1. СДЮШОР "Карпати" Ужгород
2. ДЮСШ "Стрімкий м`яч" Київ
3. КДЮСШ "БАРСА" Шостка
4. ДЮСШ-2 Київ
5. ДЮСШ Хотин
6. КДЮСШ-3 Харків
7. ДЮСШ Тернопіль
8. ДЮСШ-1 Овідіополь

Нагадаємо, що цей сезон для закарпатських гандболісток виявився багатим на нагороди, спочатку дівчата 2000-2001 років народження здобули золото чемпіонату України, далі дівчата 2002-2003 завершили змагання на другій сходинці, а тепер і дівчата 2003 року народження чемпіонки. Вже не за горами й завершення жіночої Суперліги, де ужгородки також претендують на головний трофей змагань, а чоловіча гандбольна команда краю вже за тур до завершення чемпіонату срібло собі забезпечила, тому можна із впевненістю сказати, що гандбол в Закарпатті розвивається в правильному напрямку.

ТЕГИ : гандбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат