Анатолій Герей найкраще з-поміж українців виступив на Універсіаді

Олександра Артюхіна (ФФЗ), Uzhgorod.in 21.08.2017 16:26 СПОРТ

У Тайвані триває Всесвітня літня універсіада-2017. У команді національної збірної України (серед фехтувальної делегації, шпага, чоловіки) змагається і ужгородець Анатолій Герей. До слова, у тренерському складі української делегації є і тренер Закарпатської федерації фехтування Анатолій Герей-старший.

У другий день змагань фехтувальників на доріжки Універсіади вийшли шпажисти. Анатолій Герей, Володимир Станкевич, Роман Свічкар та Ян Сич усі пройшли у раунди прямого вибування.

На жаль, Володимир та Ян склали зброю уже у 1/32. У першому своєму бою Анатолій переміг представника Казахстану Дмітрія Алексаніна - 15:12, потім здолав німця Лукаса Беллмана - 15:13. І от, за жеребом, в 1/8 фіналу ужгородець зустрівся з колегою по зброї - Романом Свічкарем (який на шляху одним уколом спочатку здолав казаха Івана Дерябіна (15:14), потім американця Джастіна Йоо (12:11). До четверть фіналу вийшов саме Анатолій, перемігши Романа, - 15:11.

Таким чином, ужгородець став єдиним українцем, котрий пробився до стадії 1/4. На жаль, тут Анатолій поступився майбутньому володарю срібла угорцю Зомбору Банаї - 11:15.

Підсумкові результати українців: Анатолій Герей фінішував шостим, Роман Свічкар став 11, 39-ий - Володимир Станкевич і Ян Сич - 52-ий.

24 серпня українські мушкетери позмагаються у командних змаганнях шпажистів. Онлайн результати можна переглянути за посиланням: https://data.2017.gov.taipei/atos/prod/eng/zz/engzz_fencing-daily-competition-schedule.htm

Олександра Артюхіна (ФФЗ), Uzhgorod.in

ТЕГИ : фехтування

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат