Анатолій Герей розпочав змагання на Чемпіонаті світу з фехтування у Лейпцигу

admin 20.07.2017 08:46 СПОРТ

У німецькому місті Лейпциг розпочалися головні фехтувальні змагання року – Чемпіонат світу. 19 липня у попередньому раунді турніру стартували чоловіки на шаблі та шпазі, а жінки на рапірах.


Україну на цьогорічному Чемпіонаті світу представляють усі види зброї, окрім жіночої рапіри. У складі національної збірної фехтує і ужгородський шпажист Анатолій Герей.

У груповому етапі індивідуальних змагань чоловіків-шпажистів ужгородець стартував разом із Максимом Хворостом та Володимиром Станкевичем.

Анатолій виграв усі шість боїв своєї “пульки”   і у підсумку із 7-ої позиції (35-ої загальної) напряму кваліфікувався до 1/64 фіналу.   Усього ж   до участі заявлено 215 спортсменів зі всього світу.

Нагадаємо, що лідер національної збірної Богдан Нікішин не змагався у групах, а стартуватиме одразу із ТАВ 64   (бій проти Олега Соколова із Узбекистану).

На жаль, Володимир Станкевич припинив боротьбу на стадії входу до 64-ки кращих. Максим Хворост здолав двох суперників – казаха Івана Дерябіна та поляка Карола Костку – та кваліфікувався до основної сітки турніру (побореться із німцем Ріхардом Шмідтом).

Наш Анатолій Герей   в “олімпійці” за вхід у 32-ку найсильніших змагатиметься із греком Саввасом Каввадіасом. Варто зазначити, що за жеребкуванням ужгородець із Богданом Нікішиним потрапили до однієї “гілки” Чемпіонату світу. І у випадку, якщо хлопці кожен виграє свій перший бій, за вхід до 16-ки боротимуться між собою.

Змагання ТАВ 64 стартуватимуть на Лейпцизькій арені у суботу, 22 липня. Онлайн результати – ТУТ. Онлайн відео-трансляція буде доступна ТУТ. Офіційний сайт чемпіонату світу –   ТУТ.

Крім того, Анатолій Герей, Богдан Нікішин, Максим Хворост, Володимир Станкевич фехтуватимуть за збірну України 25 липня у командному заліку (онлайн результати ТУТ). Нагадаємо, саме українські шпажисти є чинними чемпіонами світу, це звання вони феєрично завоювали у Москві у 2015-му.

Олександра Артюхіна

uzhgorod.in

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат