В Ужгороді визначили переможців серед юних гандболісток

admin 02.04.2013 15:48 СПОРТ

У вівторок, 2 квітня, в ужгородському спорткомплексі «Юність» відбулося закриття Всеукраїнських дитячо-юнацьких змагань з гандболу серед дівчат 1996-97 р. н. Привітав переможниць і заступник голови облдержадміністрації Іван Качур.

Фінальний турнір Всеукраїнських дитячо-юнацьких змагань з гандболу в Ужгороді тривав протягом п’яти днів. Окрім місцевих спортсменок, до Закарпаття позмагатися за призові місця приїхали гандбольні команди із Львівської, Київської, Тернопільської, Херсонської областей та міста Києва.

- Не є випадковістю, що ці змагання проводяться саме на теренах Закарпаття, адже жіночий гандбол – особливий вид спорту для нашого краю. Маємо історію, традиції та суттєві здобутки у цій дисципліні: команду «Карпати» - чемпіона України, а також велику   кількість прихильників та уболівальників, - наголосив Іван Качур.

За результатом чотирьох турів перше місце виборола   команда Львівської області,   другу сходинку посіли господарі змагань   - гандболістки з Закарпаття, третє призове місце дісталося спортсменкам з Київської області.  

Кращими гравцями турніру стали: Наталія Сабова (м. Львів) – 1 місце, Тетяна Кильч (Закарпатська обл.), Дар’я Чалая (м. Херсон).

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат