Закарпатці - чемпіони та призери з бойових мистецтв у Києві

admin 28.03.2013 10:44 СПОРТ

22-23 березня у Київському Палаці спорту відбувся чемпіонат України з хортингу серед чоловіків та жінок, в якому брало участь біля 150 учасників із всіх обласних центрів України та республіки Крим.

Глядачі змогли побачити чемпіонати і турніри з таких видів бойових мистецтв: комбат дзю-дзюцу – чемпіонат України, Кіокушін карате – євроазіатський турнір, ММА – чемпіонат України, Айкідо – чемпіонат України, WAMMCo – міжнародний турнір, боротьба Кураш - міжнародний турнір, карате Шотокан – чемпіонат України, Хортинг – чемпіонат України, Козацький двобій, Кудо – чемпіонат України, карате Косікі – чемпіонат України. Збірну Закарпаття на цих змаганнях представляли команди Мукачівського районного осередку спортивний клуб хортингу “Фанат” (скорочено СКХ), керівник та тренер - Златкін Дмитро, СКХ Тячівського районного осередку, тренер Бучак Михайло, Ужгородський міський осередок клуб хортингу “Проспект”, а також спортсмени з міста Виноградів.

За результатами змагань турнірна таблиця переможців склалася таким чином: гордістю міста Мукачева і СКХ “Фанат” стала дворазова чемпіонка України Болдижар Габріела, яка зайняла перше місце на чемпіонаті і цим саме показала найкращий результат для Закарпатської області та здобула звання майстра спорту. Також гідним виступом відзначився Няговський Ігор, який посів третє місце у ваговій категорії до 70 кг. Хошобін Артем, спортсмен з Виноградівського осередку, зайняв почесне друге місце у ваговій категорії до 98 кг., та Приймак Михайло з міста Тячів, який також здобув срібло у вазі понад 98 кг.

Президент ЗОО ВГО "УФХ" Дмитро Златкін

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат