Вдалий виступ закарпатських самбістів на Кубку України

27.03.2013 15:54 СПОРТ

23 березня відбувся Кубок України із бойового самбо серед чоловіків, котрий чи не вперше приймало місто Черкаси. Загалом у змаганнях взяло участь 118 спортсменів із 15 областей України.


На урочистому відкритті із привітальним словом до учасників змагань звернулися віце-президенти Федерації бойового самбо України Вадим Коритний та Олександр Марчук, віце-президент ФСБ у Черкаській області В’ячеслав Василенко та віце-президент   ФСБ Закарпатської області Василь Готра.

Загалом наш Володимир Голуб, майстер спорту із греко-римської боротьби, перемігши на початках змагань уже на 82 секунді, вимушений був полишити Кубок через невдале розсічення брови та травму носа, хоча саме йому «світили» лаври переможця у своїй категорії.

Зате інший наш спортсмен, уже майже легендарний Степан Молнар, багаторазовий чемпіон різних кубків,   першостей та чемпіонатів, здобув три перемоги, причому перший із боїв виграв у рекордно короткий строк – на 84 секунді. Тож за результатами змагань у першості України посів перше місце у категорії +90.

Саме під час нагородження переможців Кубку України Степану Молнару, за присутності знаних спортсменів, суддів та інших діячів українського спорту, було вручено посвідчення майстра спорту.

Варто відзначити, що своїми перемогами у багаточисленних змаганнях закарпатські «бойові самбісти» зобов’язані своєму неперевершено талановитому тренеру Володимиру Капустею.

Окремо закарпатські спортсмени висловлюють щиру подяку за сприяння:   Президенту федерації бойового самбо Закарпаття – Олегу Придатчуку,   першому віце-президенту Василю Готрі та віце-президенту   Петру Горзову, а також   очільникам Закарпатського обласного   та Ужгородського міського управлінь у справах молоді та спорту — Віталію Ерфану та Олегу Муртазіну.

ТЕГИ : самбо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат