8-річний закарпатський каратист блискавично переміг у фіналі чемпіонату Німеччини – за 21 секунду

admin 14.03.2013 15:11 СПОРТ

9-го березня закарпатські борці з кіокушин-кан карате представляли Україну на 6-му відкритому чемпіонаті Німеччини, який проходив у Берліні. У турнірі брали участь представники шести країн світу -- України, Білорусі, Сербії, Болгарії, Росії і власне Німеччини. Загалом -- 170 учасників із 27 команд.


Збірну команду Закарпаття, яка була єдиним представником від   України, складали одні з найталановитіших спортсменів   області. Зокрема, чемпіон цього турніру 8-річний спортсмен з Мукачівського району Шандор   Сабов   неабияк вразив усіх у фінальному двобої. Він переміг супротивника за 21 секунду -- це був найшвидший поєдинок турніру.

Шімон Адам з Берегова   та Михайло Вороняк здобули 3 місце у своїх вікових категоріях. При цьому Михайло вів двобій за третє місце з поламаною рукою, що в котрий раз підкреслило мужність спортсмена, котрий займається таким жорстким видом як кіокушин-кан карате. За це, каже хлопець, дуже вдячний своєму наставнику та сенсею   Ігору Петровичу Капурі, котрий привів його в цей вид спорту та навчив таким важливим для життя якостям як мужність, терпіння, повна віддача.

Усіх переможців та призерів нагородили кубками, медалями, грамотами та цінними призами. Організація турніру та виступи учасників, відзначають, були на найвищому рівні, то ж на наступний, вже 7 відкритий Чемпіонат Німеччини, збираються їхати вже більшим складом. А отримані призи, стали стимулом для всіх спортсменів клубу, тож готуватися до наступних змагань почали одразу.

Спорстмени кажуть, щиро вдячні всім, хто допомагав у підготовці до цього великого турніру: віце - президенту федерації кіокушин-кан карате Закарпаття   Томчич Костянтину Костянтиновичу, Голові селищної ради Жидик Олександру Олександровичу, ведучому інструктору спортивного клубу "Тріумф" Бабілі Крістіні, а також людині котра допомагала в перекладі з української мови на угорську -- Сабову Шандору і всім хто вболівав за наших спортсменів.
Джерело: uzhgorod.in




admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат