Пауерліфтинг. Чемпіони Закарпаття визначалися у Мукачеві

Андрій Федорішко, голова обласної федерації пауерліфтингу 18.02.2013 15:35 СПОРТ

Минулих вихідних у Мукачеві пройшли чемпіонати області з пауерліфтингу в триборстві та жимі лежачи, в яких взяли участь понад 60 спортсменів.

Окрасою турніру став виступ студентів УжНУ, майстрів спорту Єлизавети Бан та Євгена Криси, котрі змагались у вагових категоріях до 52 і 74 кг відповідно. Єлизавета стала чемпіонкою Закарпаття в обох номінаціях, вперше піднявши у сумі триборства 392,5 кг, що є новим рекордом області й дорівнює нормативу майстра спорту України міжнародного класу. У присіданні вона з результатом 155 кг також перевершила вище крайове досягнення, а підняті 105 кг у жимі є повторенням її власного молодіжного рекорду України. Євген Криса на цей раз виступав тільки у жимі лежачи, де послідовно подолав 200, 207,5 і фантастичні для його ваги 215 кг, що на 2,5 кг більше за юніорський рекорд країни.  

В інших вагових категоріях у триборстві чемпіонами стали Павло Данканич, Іван Вовканич з Мукачівського району, Юрій Пилипенко, Роберт Кизляк, Юрій Миголинець, Віктор Новінкін з Мукачева, Дмитро Цанько з Свалявського району, Іван Мартон з Перечинщини. У жимі лежачи перемогу святкували Олександр Лийвой, Олександр М’якушко, Андріан Бабиченко, Юрій Миголинець, Віктор Новінкін з Мукачева, Михайло Чохняй з Хуста, Федір Лемак з Мукачівського району.   У командному заліку серед триборців п’єдестал пошани за порядком місць посіли колективи Мукачева, Мукачівського і Перечинського районів, а серед жимовиків – Мукачева, Мукачівського району та Ужгорода.

За підсумками змагань сформована збірна команда області, яка візьме участь у чемпіонаті України з пауерліфтингу в жимі лежачи, що пройде у середині березня в Бориславі.

Андрій Федорішко, голова обласної федерації пауерліфтингу

ТЕГИ : пауерліфтинг

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат