Вимоги Кличко і претензії Повєткіна: відчуй різницю

06.06.2013 20:52 СПОРТ

Після того, як Андрій Рябінскій, віце-президент Російської федерації професійного боксу і партнер промоутера Володимира Хрюнова, опублікував таблицю з розбіжностями між командою Володимира Кличка (60-3, 51 КО) і Олександра Повєткіна (26-0, 18 КО) з приводу організації поєдинку, менеджер українця Бернд Бенте повідомив свої подробиці даних переговорів.

По-перше, росіяни хочуть проводити антидопінгові тести в RUSADA, в той час як команда Кличка наполягає на Німецькому антідопіновому агентстві (NADA).

По-друге, Володимир Кличко хоче в кінці поточного року провести ще один поєдинок і тому наполягає на проведенні поєдинку 14-го вересня. Протилежна ж сторона хоче і вже оголосила іншу дату бою - 5 жовтня.

І по-третє, команда Повєткіна не хоче, щоб будь-який з родичів Володимира Кличка, в даному випадку його брат Віталій, був присутній в роздягальні росіянина під час тапірування кулаків.

На думку Бенте, лише одна ця умова може бути причиною розриву переговорів.

«Це має бути заборонено? Тільки з цієї причини може не відбутися бій» - заявив Бенте.

Нагадаємо, сьогодні в Гамбурзі має відбутися зустріч між менеджерами обох боксерів, Берндом Бенте і Володимиром Хрюновим, а в п'ятницю спливає останній день відведений керівництвом WBA для переговорів.

Klitschko VVorld

ТЕГИ : боксволодимир кличко

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат