Гандбол. Ужгородські «Карпати» достроково стали чемпіонами України

admin 06.05.2013 11:38 СПОРТ

Ужгородські «Карпати» перемогли криворізьку «Спарту» 33:27, таким чином оформили достроково чемпіонство.

Перший гол в матчі «Карпати» забили вже на 30-тій секунді. Відзначилася Надія Воронова. Цей гол і задав темп гри. Чемпіонки України вирішили не відкладати   оформлення свого другого чемпіонства і почали впевнено робити свою справу: швидкі контратаки, надійний захист, ефективні атаки через центр Туркало, Цибуленко та Лєзінської. Як наслідок – вже до середини першого тайму відрив був до 5-6 голів на користь «Карпат».  

Ближче до свистка на перерву гості почали все частіше втрачати м’яча, завдяки чому ужгородки тільки збільшували свою перевагу. Таким чином, на перерву команди пішли з рахунком 20:10.

В другому таймі характер гри не змінився. «Карпати», розбавивши склад декількома молодими гравцями, продовжили вдалі дії в атаці. «Спарта», правда, не відставала і не пускали чемпіонів у відрив.

В кінці матчу суперники трохи попсували нерви чемпіонам, скоротивши відстань до 6 голів, а за дві хвилини до кінця ще до 5 голів.   Але останнє слово було за «Карпатами» - за 3 секунди до кінця забила Надія Воронова, остаточно визначивши рахунок 33:27.

«Карпати»: Балог, Артемчук, Цибуленко 6, Туркало 6, Малюченко ,   Семаль 1,, Лєбєдєва 1, Петровська 2, Тарасова 5, Шолковська 1, Лєзінська 3, Воронова 4, Шваб 1, Кільч 2, Кот 1.

«Спарта»: Смірнова, Тетеря, Єсипчук. Бонар 1, Арєщіна, Бичко 12, Удовіченко, Каганець 3, Компанієць 8, Сумарокова, Кирилова, Сакара, Славіна, Ткаченко 3, Іванова, Сергеєва.

Денис Фазекаш, ГК "Карпати"

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат