Закарпатець підкорив п’ять рекордів України

admin 24.04.2013 09:35 СПОРТ

Виноградівець Михайло Гал підкорив п’ять рекордів України та підняв вагу, більшу за теперішній рекорд світу. І це ще не всі досягнення 42-річного важкоатлета на 5-х Всеукраїнських іграх ветеранів спорту з важкої атлетики, які наприкінці минулого тижня пройшли у Виноградові.

Михайло став володарем кубка переможця і гранд-майстром, вигравши вікову групу за Сінклером. Рекордну вагу в Україні у своїй ваговій категорії ( 69 кг)в поштовху підняв ще один виноградівський атлет Михайло Свищо.

На змаганнях відмінно виступила в цілому збірна Закарпатської області, яка серед двадцяти команд учасників зайняла перше місце у своїй підгрупі.

А загалом на ігри майстрів, які, до речі, на Закарпатті проводилися вперше, з’їхалося більше 120 важкоатлетів з України, а також гості з Білорусі та Угорщини. Учасники відзначили високий рівень змагань, організатором яких виступили Державна служба молоді та спорту України, Асоціація майстрів важкої атлетики України, Федерація важкої атлетики України, департамент освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА та головний тягар організаційних та інших затрат ліг на плечі керівництва   спортивного клубу важкої атлетики «Атлант».

Новини Виноградівщини. Фото : Андріана Нагорняк

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат