Футбол, КУ. У півфіналі "Севастополь" приймає "Шахтар"

19.04.2013 12:32 СПОРТ

Відбулося жеребкування півфіналу Кубка України. Визначав суперників спеціальний гість заходу − Іван Гецко, відомий закарпатцям за грою в ужгородській "Говерлі" наприкінці вісімдесятих.

Заздалегідь було відомо, що згідно з Регламентом Кубка України, «Севастополь» зіграє свій черговий матч вдома, оскільки є представником нижчої за суперників ліги. Також автоматично «Шахтар» не міг стати господарем, тому що на попередніх етапах двічі з клубами Прем’єр-ліги зустрічався вдома, тоді як «Дніпро» та «Чорноморець» — лише по разу.

Кульки з назвами команд-півфіналістів витягав Іван Гецко, відомий у недавньому минулому футболіст, автор першого гола за національну збірну України. Цікаво, що у його кар’єрі гравця присутні два клуби з тих, що продовжують виступи, а саме - дніпропетровський та одеський. І рука Івана Михайловича сформувала одну пару, яку можна назвати його іменем. Як потім зізнався   гість, сам він вболіватиме за «Чорноморець».

1/2 фіналу, 8 травня:
«Севастополь» − «Шахтар»
«Чорноморець» − «Дніпро»

Також було визначено господаря фінального матчу Кубка України, який відбудеться 22 травня. Ним стане переможець поєдинку «Севастополь» — «Шахтар».

ТЕГИ : кубок україни з футболу

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат