Мукачівські каратисти вибороли нагороди на Чемпіонаті України

admin 18.04.2013 11:06 СПОРТ

Мукачівський клуб карате «Сінай» цьогоріч представляв Закарпаття на Чемпіонаті України з карате за версією JKS, який відбувся у   Харкові.

У змаганнях взяли участь представники 16 областей України та АР Крим. На цьому турнірі мукачівці завоювали 9 нагород. Золоту нагороду виборов Владислав Бауман в категорії   12-13 років. Сергій Забишний, Іван Кепинач, Юрій Солодчук здобули срібло для нашої збірної, виступаючи у розділі 10-11 років ком.куміте. У категорії 16-17 років Юлія Єгорова виборола 2 місце у розділі куміте та ката, здобувши дві срібні нагороди. Андрій Дзямко завоював срібло в ком. куміте в категорії 14-15 років. Бронзу здобули Софія Фабрицій та Максим Гонак.

«Ці змагання продемонстрували хороший рівень закарпатських спортсменів, адже в турнірі брали участь 330 спортсменів і серед переможців та призерів є мої учні, які неодноразово виступають на змаганнях такого рівня, додаючи майстерності з року в рік. Ми стараємось постійно брати участь в таких заходах. Вони дають можливість показати, на що здатні наші спортсмени. Хочеться подякувати місцевій та обласній владі за підтримку цього виду спорту в Мукачеві, Мукачівському районі та в області, а також батькам спортсменів, бо без їх допомоги ми б не змогли продемонструвати високі спортивні результати», – каже тренер мукачівських каратистів Романом Маслиган.

Наразі спортсмени готуються до Чемпіонату області який відбудеться в кінці квітня в Мукачеві.

Заголовок

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат