Учні Лінцівської школи представлятимуть Закарпаття у фіналі «Олімпійського лелеченя»

НОК України 16.04.2013 17:09 СПОРТ

Днями в ужгородському спорткомплексі «Юність» пройшов обласний фінал Всеукраїнських змагань «Олімпійське лелеченя».


Цей захід відбувся в рамках святкування 20-річчя відкриття Закарпатського обласного відділення НОК України.

До міста над Ужем приїхали 17 команд — переможці міських та районних фінальних змагань — більше 200 школярів (у кожній команді 12 дітей — 6 дівчаток та 6 хлопчиків ).

На урочистому відкритті закарпатських «лелеченят» привітав голова осередку НОК України Іван Риляк, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації Маріанна Кляп, які побажали усім учасникам дружити з фізичною культурою і спортом, а ще добре вчитися й бути прикладом в усьому.

Справжньою окрасою спортивного свята стали репрезентації команд-учасниць «Ми олімпійська надія України». За підсумками всіх конкурсних етапів перемогу святкували юні школярі з Лінцівської ЗОШ І-ІІІ ст. Вони й стали володарями путівки на Всеукраїнський фінал, що пройде в АР Крим.

Але жодна команда не повернулася додому без подарунків. Від обласного відділення НОК України вони отримали спортивний інвентар, солодкі призи та олімпійські сувеніри.

«Учасники обласного фінального етапу довели своїми виступами, малюнками та знаннями на олімпійську тематику, що спорт є невід'ємною частиною у вашому та шкільному житті навчального закладу, де ви навчаєтеся. А ще головне, що від участі в цьому заході всі ми, діти й дорослі, отримали заряд енергії, море емоцій, приємно відпочили й завели собі нових друзів», - наголосив голова Закарпатського відділення НОК України Іван Риляк.

НОК України

ТЕГИ : НОКолімпійське лелеченя

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат