Футбол. Ліга чемпіонів Закарпаття. До фінішу дістались «темні конячки» (ФОТО)

22.11.2012 12:51 СПОРТ

 

21 листопада визначилися фіналісти Ліги чемпіонів Закарпаття.

В парі "Дідово" - "Артос" (Гать) перемогу здобули футболісти Гаті з рахунком 1:2. З таким же рахунком, "Явір" з Перечинщини обіграв берегвіську "Зірку".

У результаті в неділю (25 листопада) в фіналі зустрінуться: "Явір" - ФК "Артос" (початок о 14:00 к.ч). "Зірка" та "Дідово" поборються за третє місце (початок о 12:00 к.ч).

Матчі пройдуть на стадіоні села Пістрялово.

***

Фінал турніру міг виглядати як фінал Берегівщини, якби в боротьбу за вихід у вирішальну стадію не втрутилась «темна конячка» – «Явір» із Туриці.

Свій чвертьфінал представник Перечинщини провів 18 листопада на стадіоні «Метеор» у Пістрялові проти одного з фаворитів змагань – «Нового Давидкова». «Явір» майже всю гру відбивав сумбурні атаки суперника, а в одній з нечисленних гострих контратак, на 35-й хвилині, відзначився центфорвард «яворових» Антон Предчук. Під завісу гри «новодавидківець» Сергій Кампов не реалізував пенальті, чим поставив крапку на виступі своєї команди в третьому за престижністю футбольному турнірі на Закарпатті.

В іншому чвертьфіналі, що відбувся в Пістрялові, берегівська «Зірка» протистояла ще одному представнику Мукачівщини «Нижньому Коропцю».   Гру активніше розпочали «коропівці», однак на 8-й хвилині вони наразились на контратаку, у якій   після, відбитого Альбертом Чобаном, удару Миколи Міщенка, на добивання підбіг Людвіг Тор і пострілом в праву девятку вивів «червоно-білих» уперед – 1:0. На 63-й хвилині капітан «зіркових» Петро Дрозденко не реалізував пенальті, призначений арбітром Ігорем Гарлачем за порушення правил проти Василя Луци. Цим самим захисник дав надію супернику на порятунок. «Коропівці» другий тайм завершили штурмом воріт Станіслава Трофіла, який втім тільки раз був змушений виймати мяча з сітки власних воріт. Сталося це на 78-й хвилині, коли Вадим Маринець ударом головою замкнув навісну передачу Олександра Пінджолі – 1:1. Цим голом команда Олександра Когутича перевела гру до післяматчевих пенальті, а сам колишній захисник «Закарпаття» та тренер «Нижнього Коропця» в одній особі став у ворота відбивати удари берегівців. Та в цей день одинадцятиметрові удари краще пробивали суперники, воротар яких Станіслав Трофіл парирував три постріли, проти одного відбитого у О. Когутича. Ще після одного удару капітан «зіркових» П. Дрозденко, як і під час гри, запустив мяч вище перекладини. Та все ж команда Степана Гіді перемогла – 7:6 і прогнозовано дісталась до півфіналу.

Третій предситавник мукачівщини «Ракошино» також «поклав буци на зимовий цвях». Сталося це після того, як ця самобутня команда, на стадіоні у Новому Давидкові, мінімально поступилася іншому представнику Берегівщини «Дийді» – 0:1. Ще в одній грі у Новому Давидкові третій представник «району півфінальних переможців» «Артос» із Гаті у впертій боротьбі дотиснув «Підвиноградово» – 3:2.

21 листопада відбулись півфінальні матчі. «Явір», на фартовому для себе стадіоні «Метеор» у Пістрялові, досить несподівано відправив на зимові канікули берегівську «Зірку» – 2:1. В іншому півфіналі, у берегівському дербі на стадіоні Нового Давидкова, «Артоса» дотиснув «Дийду» – 2:1. Доля комплекту нагород вирішиться у неділю, 25 листопада, на стадіоні «Метеор» у Пістрялові. Початок матчу за третю сходинку та фіналу о 12.00 та 14.00.

Євген Свищо

ТЕГИ : ліга чемпіонів закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат