Новини онлайн » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-09-08') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5700, 20

В Ужгороді через пожежу згорів диван

17 серпня о 2.50 була пожежа в квартирі, власник встановлюється, за адресою: м. Ужгород, вул. Станційна, 14/5. Пожежею пошкоджено диван. Прямі збитки та причина пожежі – встановлюються.

У Закарпатті вручать шкільні автобуси

У четвер, 16 серпня, відбудеться вручення шкільних автобусів представникам районів Закарпаття.

Вступна кампанія на Закарпатті пройшла без порушень

15 серпня в Ужгородському прес-клубі відбулася підсумкова прес-конференція представництва Громадянської мережі ОПОРА в Закарпатській області на тему «ЗНО-2012. Підсумки громадського спостереження у Закарпатській області».

В Ужгороді оприлюднили результати перших передвиборчих опитувань

Результати соціологічного опитування по виборчому округу №68 (м.Ужгород та район) оприлюднив сьогодні Віктор Пащенко, керівник Закарпатського інституту політичних досліджень у прес-центрі “Закарпаття”.

У Закарпатті за 7 місяців виявили 2400 неоформлених працівників

Усі вони вже належним чином працевлаштовані. Крім того, до державної реєстрації залучили 513 громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність без державної реєстрації. До бюджету додатково надійшло понад 390,4 тисяч гривень податку на доходи фізичних осіб.

Екологічна інспекція за порушення під час рубки дерев притягнула до відповідальності 19 посадовців

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП “Воловецьке ЛГ”. В ході перевірки виявлено незадовільне та несвоєчасне очищення місць рубок від порубкових залишків, пошкодження дерев до ступеня неприпинення росту.

Ужгородку виганяють з гуртожитку (ВІДЕО)

Колишня вихованка Часлівської школи-інтернату Етела Волошин стверджує, що її із неповнолітньою дитиною виганяють на вулицю з гуртожитку на Загорській, 26. Кілька років тому за розпорядженням управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ужгородської міськради вона вселилася туди, але через постійний брак роботи жінка не спроможна платити за житло.

У Закарпатті пройде хресна хода

26 серпня 2012 року з благословення архієпископа Хустського і Виноградівського Марка у м. Хуст відбудеться традиційний хресний хід, який розпочнеться у Свято-Кирило-Мефодіївському кафедральному соборі о 17:00 за київським часом та пройде вулицями міста.

У понеділок в угорських консульствах вихідний

Генеральне консульство Угорщини у м. Ужгород та Консульство у м. Берегове інформують шановних відвідувачів, що 20 серпня 2012 року (понеділок), у зв’язку з національним святом Угорщини, Днем Святого Іштвана, засновника Угорської держави, прийому в представництвах проводитись не буде.

Сьогодні у Закарпатті знищать артилерійський снаряд

13 серпня16.05 поступило повідомлення про виявлення ВНП (попередньо артилерійський снаряд часів Другої світової війни), за адресою: Рахівський район, с. Лазещина.

Ужгородець спалив себе через сімейний скандал

У суботу, 11 серпня, в обласному центрі Закарпаття на вулиці Артилерійській 44-річний чоловік намагався вкоротити собі віку шляхом самоспалення.

На Виноградівщині попереджали пожежі в житловому секторі та лісових масивах

У зв’язку з погіршенням оперативної обстановки на території Виноградівського району, зокрема збільшенням кількості пожеж та з метою доведення до громадян основних вимог пожежної безпеки у побуті, працівниками Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області проведено пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектору м. Виноградів.

Кандидати УДАРу від Закарпатя роблять собі PR?

Голова Ужгородської РДА Руслан Чорнак: «Політика та навчання дітей – речі несумісн». Спростування.

Правда і вигадки про УжНУ (СПРОСТУВАННЯ)

До редакції РІО надійшов відгук-спросутвання на матеріал "Ніколайчук не впорався" від прес-служби Ужгородського національного університету.

Закарпатців затримали у Казахстані. А українське посольство від них відвернулося? (ЛИСТ)

До редакції надійшов лист від закарпатських перевізників, яких затримали у Казахстані. Подаємо оригінал листа.

ЗакДУ посів 4 місце серед класичних університетів України

Перед початком подачі документів абітурієнтами офіційна урядова газета «Освіта Україна» у номері за 25 червня оприлюднила Національний рейтинг університетів, складений Інститутом інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Послуги закарпатських ріелторів можуть подорожчати у десять разів

Кабмін готує зміни на ріелторському ринку, які боляче вдарять по кишені продавців і покупців квартир. Про це розповіла віце-президент Ліги експертів України Світлана Бовсуновська.

Крах еволюціонизму

Перш ніж говорити про еволюцію, необхідно уточнити, про що іде мова: про мікро- або макроеволюцію.

Новий начальник облавтодору розповість про те, коли на Закарпатті будуть хороші дороги

Нещодавно колективу Служби автомобільних доріг представили нового керівника.

Ротарійці висадили сакури при закарпатському онкодиспансері (ФОТОРЕПОРТАЖ)

В Ужгороді в обласному онкологічному диспансері за ініціативи ротарійців «Ужгород-Скала» та «Ужгород» закладено парк із сакур. За словами президента Ротарі клубу «Ужгород-Скала» Ігоря ФАРТУШКА цей парк й надалі збільшуватиметься:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат