Новини онлайн » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and (in_news = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 60, 20

Яким став рік в Ужгороді для «ЯМаріуполь»

20 жовтня Центр «ЯМаріуполь» у м. Ужгороді відзначив річницю функціонування в обласному центрі Закарпаття. За словами його керівниці Галини Миролюбової, цей рік став часом потужної допомоги та підтримки з боку партнерів, місцевих мешканців, міжнародних організацій, самих маріупольців.

Як ужгородці можуть утеплити домівки

Днями Фонд енергоефективності України відновив прийняття заявок на участь у програмі «Енергодім». У зв’язку з повномасштабним вторгненням цей процес був призупинений на початку 2022 року.

10-класник з Ужгорода здобув золото Міжнародного інноваційного шоу INOVA, що проходив у Хорватії

10-класник Ужгородського ліцею №12 Андрій Михалко здобув золото Міжнародного інноваційного шоу   INOVA у хорватському Загребі за розробку мобільного мультивалютного криптогаманця із підтримкою NFC.

Дітей-сиріт із Закарпаття не хочуть повертати з Італії

Українські діти із Чинадіївського дитячого будинку на Закарпатті не можуть повернутися на батьківщину з Італії. Їх не хочуть віддавати італійські сім'ї.

Хуст програє Карпатам

У Першій лізі відбувся 10 тур. Хуст приймав львівські Карпати і програв 0:3. Голи: Рябов (40), Невес (69, 87).

В Ужгороді відкрили пам’ятний знак жертвам Голокосту в Закарпатській області

Меморіальну табличку жертвам антисемітської політики в регіоні встановили на площі Євгена Фенцика біля Закарпатської обласної філармонії в Ужгороді. Вона стане символом пам’яті про єврейських жінок, чоловіків і дітей, котрі загинули від рук нацистів у роки Другої світової війни.

Сміттєпровід із каналізації. Як мешканці Ужгорода самі собі створюють проблему

Щодня по кілька разів до нас надходять заявки на прочищення каналізаційних мереж, - повідомляє КП "Водоканал м.Ужгород". - На такі звернення аварійні бригади намагаються виїжджати одразу.

Ужгородські школярі, переможці олімпіад та МАНу, отримали премії 4000 і 5000 гривень від міськради

Грошовими преміями по 4000 і 5000 гривень нагородили ужгородських школярів – переможців ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів та ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Як влада міста допоможе медзакладам

Члени виконкому Ужгородської міськради погодили на засіданні Програму фінансової підтримки закладів первинного, вторинного рівня медичної допомоги та їх розвиток у місті Ужгороді на 2024- 2026 роки.

Обдарованій молоді допомагатимуть

Програму підтримки обдарованої молоді м. Ужгорода на 2024-2026 роки підтримали на засіданні виконкому міської ради.   Документ ще внесуть на розгляд сесії міської ради.

В Ужгороді водійка збила дівчину - у постраждалої перелом обох ніг

В Ужгородi на вулицi Тельмана сталася дорожньо-транспортна пригода – жiнка за кермом авто наїхала на дiвчину, яка стояла на тротуарi бiля магазину.

УЖГОРОДУ – 1130: На Виноградній горі в Ужгороді проходить пленер молодих талантів (ФОТО)

У день 1130-ої річниці від дня заснування нашого міста діти прийшли малювати його портрет на Виноградну гору, де їх зустріли Федір Шандор та Арсен Мелкумян.

Пам’ятний знак на вулиці 128-ої окремої гірсько-піхотної бригади   відкрили в День Ужгорода (ФОТО)

Пам’ятний знак на честь 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади відкрили сьогодні, 10 вересня, на вулиці, названої її іменем в Ужгороді. До реалізації проєкту долучилися: Федір Шандор – автор ідеї, Роман Мурник – художник-скульптор, Арсен Мелкумян – фінансова підтримка. Подію приурочили до 1130-ої річниці від дня заснування Ужгорода.

В Ужгороді нагородили лауреатів міської премії в галузі літератури і краєзнавства імені Петра Скунця

Лауреатів міської премії в галузі літератури і краєзнавства імені Петра Скунця також нагородили сьогодні на загальноміському Віче з нагоди 1130-ї річниці Ужгорода.

В Ужгороді на площі Поштовій встановили 8 еколавиць із зарядними станціями на сонячних панелях

За допомогою вбудованих USB-портів від них можна заряджати телефони та інші гаджети.

Відбулася сесія міськради

Депутати затвердили звіт про виконання бюджету Ужгородської міської територіальної громади за січень-червень 2023 року. Як ідеться у проєкті рішення, до бюджету Ужгородської громади з січня по червень 2023 року надійшло 1 млрд 124 млн 926, 6 тис. грн, або 101,6% уточненого планового показника.

Міськрада Ужгорода на звинувачення у незаконній рубці дерев, повідомила що вони були аварійними

Рубка дерев була вимушеною – з метою усунення загрози життю та здоров’ю людей. Також у міськраді кажуть, що для участі в обстеженні даних дерев неодноразово надсилалися звернення у Державну екоінспекцію, але представники установи не з’являлися:

В Ужгороді відкрили меморіальну дошку відомому академіку Отто Шпенику

Меморіальну дошку відомому науковцю Отто Шпенику відкрили в фойє Інституту електронної фізики в Ужгороді.

Депутати Ужгородської міськради затвердили нових заступників мера міста

На сьогоднішньому засіданні сесії Ужгородської міської ради за поданням Богдана Андріїва депутати проголосували за призначення заступників міського голови.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат