На зустрічі з владою Ужгорода голова ОВА Микита оголосив, що бере ремонт вулиць у Боздоші під контро

15.04.2023 18:16 РАТУША

Скандальні вулиці у найбільш густонаселеному мікрорайоні Ужгорода мають шанс на ремонт

Як ми повідомляли, у мікрорайоні Боздош частина вулиці Лінтура та вулиця Хіри після невеликих опадів стають фактично непроїзними.

Ця проблема тут тягнеться давно. Мешканці багатоповерхівок на цих вулицях вже двічі збирали підписи під петицією.

Влада міста не реагувала, тому мешканці звернулися до керівника Закарпаття Віктора Микити.

Голова ОВА особисто відвідав ці вулиці і пообіцяв розібратися.

І ось сьогодні на зустрічі з владою Ужгорода Віктор Микита в доволі категоричній формі заявив, що вулиці, де в багатоповерхівках проживає багато ужгородців і переселенців з різних регіонів України, повинні бути відремонтовані. Микита також заявив, що бере це питання під особистий контроль.

"У процесі будівництва кварталів важка техніка руйнує під’їзні дороги. Після цього з незрозумілих причин житло здається в експлуатацію, забудовники зникають разом із технікою, а мешканцям залишаються знищені міжбудинкові під’їзні дороги, якими неможливо пересуватися.

Тисячі скарг від людей сиплються у міські ради та до ОВА. Бюджетам же ж залишаються видатки на десятки мільйонів гривень, яких немає, і проблема роками не вирішується.

Ніхто не контролює це питання з суб’єктивних та об’єктивних причин.

В Ужгороді є показовий приклад: у мікрорайоні Боздош купа новобудов, де живуть десятки тисяч людей зі знищеною дорожньою інфраструктурою, якою під час дощів можна пересуватися хіба що на човнах.

Питання треба вирішувати системно. Буде створено робочі групи за участю фахівців ОВА та міської ради для розробки механізмів контролю за здачею в експлуатацію новобудов і облаштування прилеглих територій до нових багатоповерхівок.

Ці та інші питання триматиму на особистому контролі", - написав Микита на своїй сторінці у Фейсбук, де розміщено також відповідне відео із зустрічі з владою Ужгорода.

Коментарі :


23.05.2023 10:59 три глаголи

Безпомічність і показуха.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат