За незаконні дозволи міськради на будівництво в Ужгороді люди відсудили у міста 3 млн грн

26.02.2021 20:33 РАТУША

Недолугі або навмисні дії влади Ужгорода коштували платникам податків 3 млн. гривень


Недбалість, яка коштуватиме нам з вами 3 мільйони гривень. Саме стільки міська рада повинна компенсувати ужгородцю, через прийняті незаконні рішення, – пише депутат Ужгородської міськради Віталій Глагола.

"Подумайте тільки: понад 3 мільйони гривень наших із вами податків. Думаю, що на цю суму в Ужгороді можна було б створити гарненький парк, дитячий майданчик чи капітально відремонтувати якусь дорогу. Але ж хтось хотів трохи підзаробити – закривши очі на порушення. Хтось мутить, а ми з вами платимо!", - сказав він.

Мова йде про будівництво багатоповерхівки біля готелю «Ужгород». Зі слів Глаголи, це будівництво відбувалося з порушеннями законодавства і без згоди депутатів міськради, які дозвіл мали дати на сесії.

Як відомо, будували цю багатоповерхівку колишні співпартійці по Партії Регіонів та друзі чинного мера Ужгорода Богдана Андріїва.

А суть програних 3 млн. грн. полягає в тому, що через багатоповерхівку впала вартість будинків у приватному секторі, де цю багатоповерхівку звели. Грамотні дії адвоката стали результатом вироку суду – міськрада повинна сплатити одній із родин 3 млн. грн. Саме на стільки впала вартість приватного будинку позивача після того, як поруч звели багатоповерхівку.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат