Посадовці Ужгородської міськради незаконно віддали у приватну власність сквер, який потім забудували

24.01.2019 13:16 РАТУША

Закарпатська Прокуратура оголосила про підозру двом посадовим особам Ужгородської міської ради, які незаконно передали у приватну власність ужгородці 0,78 га земель, що відносяться до зони зелених насаджень загального користування (сквер).

Мова йде про земельну ділянку на розі вулиць Мукачівської, Станційної та Одеської в м. Ужгороді.   Вартість землі складає понад 350 тис грн.

Так, посадовцям, в силу їх службових обов’язків, було достовірно відомо, що вищевказана земельна ділянка, згідно Генерального плану Ужгорода 2004 року є зоною зелених насаджень загального користування, та за функціональним використанням обліковується як частина скверу.

При цьому, вони незаконно змінили її цільове призначення із   «рекреаційного» на «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд».

На разі, посадовим особам міськради повідомлено про підозру у зловживанні владою та службовим становищем (ч.2 ст.364 КК України) та службовому підробленні (ч.2 ст.366 КК України).

Триває подальше слідство, яке здійснюють слідчі ГУНП в Закарпатській області. Процесуальний контроль за його ходом забезпечує галузевий відділ прокуратури області.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат