7 гривень за проїзд у громадському транспорті Ужгорода

03.11.2018 21:51 РАТУША

До такої суми просять підвищити тариф проїзду в громадському транспорті ужгородські перевізники.

Вони заявляють, що з часу останнього підвищення ціни за проїзд у місті лише вартість дизпального зросла майже на 40 %, підвищується ціна на запчастини, необхідно піднімати зарплату водіям, саме через те, треба підвищувати тарифи. Ситуація погіршується ще й тим, що лише за даними міськради, перевізникам боргують понад 3 мільйона гривень відшкодування за проїзд пільговиків, тому необхідно або проводити компенсацію, або ж обмежувати їх перевезення.

Департамент праці та соціального захисту населення міськради ініціює проведення у листопаді моніторингу транспортних засобів, що здійснюють перевезення громадян, які користуються правом безкоштовного проїзду міським автомобільним транспортом загального користування за маршрутом № 20 «пл. Корятовича — Речовий ринок».

У мерії просять ужгородців долучитися до проведення моніторингу перевезень пільгових категорій громадян. Заявки про участь потрібно подати до 6 листопада 2018 року. За додатковою інформацією звертатися до департаменту праці та соціального захисту населення за адресою: м. Ужгород, пл. Ш. Петефі, 24, 26, контактний номер телефону: 61-43-99.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат