На Закарпатті можна відвідати "Зелено-блакитну Хорватію"

admin 12.05.2017 10:36 РАТУША

Унікальну виставку фотографій розгорнули в атріумі Закарпатської обласної ради


Голова Закарпатської облради Михайло Рівіс разом із Надзвичайним і Повноважним послом Республіки Хорватії в УкраїніТоміславом Відошевічем відкрили унікальну виставку фотографій під назвою "Зелено-блакитна Хорватія". Її розгорнули в атріумі облради в рамках офіційного візиту посла до нашого краю.

На виставці презентовано надзвичайно яскраві та рідкісні світлини хорватського фотографа Марка Врдоляка. Як розповів дипломат, цю виставку вже мали змогу побачити в окремих містах України. Та на численних виставках у США, Канаді, Італії, Литві, Польщі, Словаччині, Ісландії, Данії, Швеції, Фінляндії, Ірландії та Латвії, Болгарії та Чорногорії. Налічує вона 40 робіт.

"Переконаний, що такі виставки ще більше зближують і зміцнюють дружні відносини між нашими народами", - наголосив посол.

"Нам сьогодні вдалося окреслити співпрацю з паном Томіславом Відошевічем і ця виставка буде першим діловим кроком у цьому напрямку та допоможе нам глибше пізнати не лише красу цієї чудової країни, а й взяти на замітку, як належить пропагувати визначні місця своєї держави перед іншими", - наголосив Рівіс.

Нагадаємо, на Закарпатті хочуть відкрити почесне консульство Хорватії.

Depo.Закарпаття

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат