Не бійтеся, на в’їзді до Ужгорода вже стоїть БТР (ФОТО)

admin 13.07.2015 15:46 РАТУША

Біля центрального в’їзду до обласного центру Закарпаття стоїть бронетранспортер: силовики ретельно охороняють ареал суботньої перестрілки Правого Сектору та групи народного депутата Ланьо.

Як уже повідомляв ІНФОРМАТОР, над областю кружляють вертольоти з обвісами, а на відрізку траси Київ-Чоп у межах Мукачевого стоять блокпости. На блокпостах, зокрема на пункті пропуску поблизу Перечина, стоять озброєні силовики, але водіїв не зупиняють, – розповіли місцеві мешканці.

Нагадаємо, раніше у Мукачеві сталася сутичка між групою народного депутата-контрабандиста Івана Ланьо та бійцями Правого Сектору. Через ці події “Правий сектор” було піднято по бойовій тривозі.

“Після запеклого бою вбито двох бійців “Правого сектору”, поранено – четверо (з них двоє – важко). Забравши вбитих та поранених, підрозділ з боєм вирвався з оточення бандитів та відійшов у гори.

На даний час по бойовій тривозі піднімають спецназ для знищення наших побратимів. Якщо це відбудеться – почнеться незворотній процес. Ми не дозволимо нікому відстрілювати наших побратимів.

Наші вимоги: негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ” – йдеться у офіційній заяві проводу “Правого Сектору”.

http://www.informator.su/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат