В АкваРіопарку ICTVшники влаштували чи то провокацію, чи то безкоштовну рекламу закладу

admin 10.06.2015 15:59 РАТУША

За аналогією 2009 року, в Ужгороді розгорається скандал навколо висловлювань лідера “Нового Закарпаття” Сергія Ратушняка.

Тоді мер Ужгорода Сергій Ратушняк назвав кандидата у Президенти України Арсенія Яценюка єврейчиком, який думає, що балотується в сільський кнесет Ізраїлю. Олігархічні ЗМІ погналися за сенсацією і розмухували антисемітський скандал на увесь світ. Метою було відволікти українців від насущних проблем бідності, дороговизни життя, злочинного розкрадання ресурсів належних народу України.

Зараз інтернет-видання “мусують” заяву оприлюднену на акаунті Serg Ratushnyak щодо не допущення на територію належного йому закладу осіб неєвропеоїдної зовнішності.

Сьогодні на територію АкваРіопарку завітала знімальна група телеканалу Віктора Пінчука ICTV, з собою журналісти привезли двох темношкірих осіб, які мали продемонструвати на собі дії персоналу закладу щодо недопущення їх в зону відпочинку. Склалося враження, що особи невідомої національності почували себе дуже некомфортно, ніби їх мало не насильно приволокли продемонструвати нетерпимість в Ужгороді до людей іншого кольору шкіри. Охорона пояснила, що має право не допускати на територію закладу осіб на основі суб’єктивних ознак, що вказують на можливість виникнення конфліктних ситуацій.

Відійшовши на певну відстань вони дали інтерв’ю, про що спілкувалися можна лише догадуватися.

Через можливі провокації дирекція закладу викликала міліцію.

В Україні йде війна і комусь дуже хочеться переключити увагу простих людей на різні фейкові скандали: марші ЛГБТ спільнот, переслідування темношкірих і т.д., а у владі і надалі залишатимуться казнокради і патологічні клептомани від політики.

http://www.trubyna.org.ua/

Подейкують, що подібні "експерименти" телевізійники невдовзі проведуть у Берегові, Косині та іншіх громадських та приватних закладах водних розваг краю.

admin

Коментарі :


12.06.2015 10:58 студент

А чи пустять туди білошкірого Слободу?


10.06.2015 16:11 відпускник

приватний заклад - свої правила


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат