В Ужгороді   відбувся всеукраїнський турнір із настільного тенісу серед спортсменів із особливими пот

admin 06.05.2015 15:25 РАТУША

Сьогодні в ужгородському спорткомплексі «Юність» почався 4-ий республіканський турнір із настільного тенісу серед спортсменів із особливими потребами.
На змагання з’їхалися близько 100 учасників з усіх областей України і навіть із Донеччини.


Як зазначили організатори, ще минулого року на такий турнір зібралися лише біля 60 гравців.
Розпочали парад урочистого відкриття спортсмени-візочники.
Вітали учасників міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, керівник обласного управління молоді і спорту Денис Ман, голова громадської організації зі Словаччини, керівники кількох спортивних федерацій Закарпаття.
Мер Ужгорода Віктор Погорєлов побажав спортсменам не лише перемог, а й гарного відпочинку у весняному квітучому Ужгороді, а представник Словаччини запросила всіх до співпраці та участі у червневих змаганнях у сусідній із Закарпаттям країні.
Андрій Чегіль, начальник Закарпатського обласного центру з фізичної культури і спорту інвалідів, зазначив, що днями в Ужгороді проходив всеукраїнський турнір із плавання для спортсменів з обмеженими можливостями, зараз проводить збори збірна команда глухих дівчат із волейболу, із 8 травня приїздять інваліди-футболісти.
Тобто Ужгород уже традиційно гостинно приймає спортсменів з особливими потребами і забезпечує їм комфортні умови для змагань, екскурсії містом.

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат