Ужгородські богослови також матимуть європейські дипломи

admin 06.02.2014 12:58 РАТУША

В рамках діяльності духовно-навчально-наукового комплексу «Ужгородська українська богословська академія імені святих Кирила і Мефодія – Карпатський університет імені Августина Волошина» та міжнародного співробітництва щодо мобільності студентів Ужгородська українська богословська академія у січні 2014 року приєдналась до європейської програми «Подвійний диплом».

Програма "Подвійний диплом" передбачає отримання випускниками двох дипломів, один з яких — європейського зразка.

З 20 січня по 25 січня 2014 року представники академії, представляючи інтереси УУБА- КаУ, взяли участь у зимовому з'їзді вищих навчальних закладів, які долучились до даної міжнародної освітньої програми, який проходив у Вищій лінгвістичній школі (WSL) (м. Ченстохова, Польська республіка).

В результаті робочої зустрічі та переговорів, участь в яких, зокрема, і від академії прийняли проректор з міжнародних відносин професор Олена Володимирівна Шимко та директор Центру міжнародної освіти Арпад-Роберт Арпадович Драшковці, було підписано договір про співпрацю з польським ВНЗ.

За умовами підписаного міжнародного освітнього договору про співпрацю польська сторона визнає навчальні програми і всі кредити, отримані студентами в Україні. Студенти, які виявлять бажання навчатись за міжнародною програмою «Подвійний диплом» і одночасно здобувати вітчизняний та європейський дипломи, готуватимуть одну дипломну (магістерську) роботу, яка буде захищатись в Ужгороді та буде зарахована Ужгородською українською богословською академією і Вищою лінгвістичною школою у Польщі (WSL).

Прес-служба УУБА-КаУ

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат