Екс-мер Ужгорода Ратушняк назвав партію Балоги банкротом (ВІДЕО)

admin 04.02.2014 14:57 РАТУША

Сергій Ратушняк: «ЄЦ всією фракцією виявився банкротним підприємством».

На вчорашній сесії Ужгородської міської ради, яка мала на меті розглянути соціально-політичну ситуацію в країні та прийняти бюджет, виступив екс-мер Сергій Ратушняк. Він повідомив, що виступатиме від Ради старійшин.

Депутати дали Ратушняку 5 хв, за що і проголосували.

Ратушняк повідомив, що радий, що “міськрада ще не розтрощена”. Він зробив невеликий екскурс у політичну історію України, згадавши всіх екс-президентів та змалював жахливе становище українців, офшори, суди та прокуратури тощо.

“Майдан накопичився через те, що нема за що жити. Під це вийшов майдан, всі вже забули, за що вийшов майдан,- сказав С.Ратушняк.

У виступі політик зазначив, що   привів до нинішнього плачевного стану Україну Леонід Кучма. Що ж стосується Закарпаття, то тут винен насамперед Віктор Балога. Нині, на думку, екс-мера, колишній міністр уряду Азарова знову намагається взяти область під своє керівництво. Про це, вважає, свідчать останні події в обласній раді, якою керує, нагадаємо, Іван Балога.

“ЄЦ всією фракцією виявився банкротним підприємством, – зокрема заявив Ратушняк.- Що таке Народна рада Закарпаття? Іван Балога реєструє представницький орган. Другим пунктом облрада мала розпустити себе і надати повноваження новому органу”.

“Будьте річкою,а не правим-лівим берегом”, – закінчив свій виступ екс-мер.

admin


За матеріалами Сlipnews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат