Щадею подарували бронежилет

admin 15.07.2014 15:09 РАТУША

Мешканці обласного центру Закарпаття з батальйону Територіальної оборони завітали до в.о. міського голови, щоб подарувати йому… бронежилет!

Зазвичай в останні буремні часи відбувається “зворотній процес”, тобто, небайдужі громадяни та представники влади роблять все для збереження життя наших військових, тому нашого кореспондента зацікавила така специфічна “турбота” про пана Щадея, який працює й проживає у краях, далеких від РЕАЛЬНИХ бойових дій. Хоча його місце роботи теж важко назвати “мирним”.

Один з бійців пояснив: Віктор Щадей публічно обіцяв ще вчора, у понеділок 13 липня завітати до військових Територіальної оборони з Ужгорода та презентувати їм бронежилети й інші подарунки. Але бійці його так і не дочекалися. Не було “тимчасового мера” й сьогодні.

На той же час, як повідомили військовослужбовці, які проходять навчання на Оріховському полігоні, всі підрозділи з інших населених пунктів Закарпатської області вже отримали, як було обіцяно, спорядження та екіпіровку в подарунок від адміністрацій та громад своїх міст. Ужгородцям не дісталося нічого.

“От і вирішили ми нагадати про себе таким чином, – коментує один з учасників акції – адже на Щадея постійно “нападає” хтось – то ножем штрикнуть, то поб’ють. Тож йому, вочевидь, цей бронежилет знадобиться більше ніж нам, військовим”.

На бронежилеті захисники Закарпаття зробили красномовний напис: “Даруємо наш єдиний бронік Щадею від ужгородців”.

Військові у формі та з прапором України пройшли до приймальні міського голови Ужгорода, маючи намір презентувати бронежилет йому особисто. Але пан Щадей був у цей час вже відсутнім. Тож “подарунок” залишили секретарці.

http://vsapravda.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат