Ужгородці стурбовані непрацюючими світлофорами (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

admin 25.03.2013 16:45 РАТУША

Доброго дня, шановна редакція газети РІО! Пишу вам з проханням розібратися з нагальною проблемою міських світлофорів, які на мій погляд у край незадовільному стані.

Я спостерігаю вже 3-й тиждень незадовільну роботу міських світлофорів, зокрема на перехресті вул. Перемоги і Проспекту Свободи, а сьогодні в неділю 24. 03. 2013 року на перехресті вулиць «Перемоги» і «Проспекту свободи» (район Білочка) я двічі потрапив в край небезпечну ситуацію, коли сигнал світлофора для пішоходів не світив взагалі, тобто: ні червоним, ні зеленим на обох сторонах дороги. Я не підозрюючи біди подумав,   що світлофор просто вимкнено (це для Ужгорода звична річ останні кілька місяців) і згідно правил дорожнього руху побачивши, що автомобілі стоять я розпочав рух по зебрі, але тут (як я згодом побачив) увімкнувся сигнал машинам,   котрі хвилину тому стояли я ледве встиг не потрапити під колеса автівок,   хоча провини з їхнього боку не бачу, бо саме я став не по своїй волі порушником руху і така ситуація на двох переходах з чотирьох світлофора, ба більше окремі світлові секції для водіїв також були «мертвими», що надзвичайно ускладнює і так непросту ситуацію на дорогах для водіїв,   і створює небезпечну ситуацію для пішоходів. Я сам являюсь водієм і тому мене також непокоїть постійне вимкнення тих, чи інших світлофорів міста, зокрема по вулиці «Перемоги» і «Грушевського» (біля колишнього м'ясо комбіната). Цікавий і той факт, що новостворене підприємство   «Промтехобладнення», яке так широко було про рекламоване у ЗМІ і зокрема заполітизованій газеті «Ужгород» взагалі не квапиться з вирішенням даної проблеми, воно навіть не може дати собі ради з постійно увімкненим вуличним освітленням зокрема по вулиці Минайській, Пестеля, Грушевського і т. д. (спостерігав в період з 20- 23 березня цього року).
Але на сам кінець хотілося б поставити певно риторичне питання   компетентним людям:   «Чи варте людське життя якигось там 3 гривен, тобто вартості лампочки, щоб запобігти трагедії на дорозі,   яка може спідкати людину просто серед білого дня, адже якби на моєму місці опинилась літня людина не знаю чи вдалося б уникнути трагедії чи серйозних поранень».

Дякую за розуміння вельми шановна редакціє!

Пан Павло.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат