Пішохідні переходи в Ужгороді, несуть пряму загрозу життю людей

admin 08.03.2013 11:27 РАТУША

Пішохідні переходи несуть пряму загрозу життю людей. Так можна назвати ситуацію, що склалась.


Ввечері, пішохідні зони зовсім не освітлюються, що спричиняє ситуацію, в якій пішохід залишається в безпорадному стані.   Машини із далеку просто не помічають пішохода. А коли помітили, може виявитись   пізно.

ереходи в Ужгороді не освітлюються
Раніше, в Ужгороді   кожний перехід освітлювався. Проте, мабуть, міська влада почала економити на житті ужгородців.
– Пішохідні переходи обов’язково повинні освітлювати, – розповідає старший інспектор УДАІ УМВС в Закарпатській області області. – ДАІ слідкує, щоб це правило виконували. Якщо виявляємо неосвітлені переходи, вживаємо заходи: звертаємося до організації, відповідальної за освітлення вулиць, і вимагаємо вирішити проблему, а в разі якщо вони не реагують, направляємо приписи в прокуратуру.

ереходи в Ужгороді не освітлюються
Комунальники кажуть, що місто освітлюється, а якщо якісь переходи не освітлюються, то це проблема не їхня а тих, хто встановлював ці переходи.
Допоки даївці із комунальниками вирішуватимуть з чиєї вини пішоходи не освітлені, пішоходам варто бути обережними. В ДАІ рекомендують пішоходам, велосипедистам та водіям скутерів носити одяг зі світловідбивними елементами.

ереходи в Ужгороді не освітлюються
Особливо це стосується дітей, які ввечері повертаються додому: невеличка смужка на рукав чи світловідбивна наліпка на сумку допоможуть водію помітити їх і запобігти аварії.

admin

Коментарі :


12.03.2013 22:53 Гарри

))))


09.03.2013 12:48 ваня

с бадуна писал, гарри? посмотри сам


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат