«Стражі порядку»спільно   з міліцією охоронятимуть Ужгород

admin 06.03.2013 14:50 РАТУША

Сьогодні, 6 березня, на засіданні виконавчого комітету ужгородської міської ради прийняли рішення про реєстрацію громадського формування з охорони громадського порядку "Стражі порядку Ужгорода"


Напередодні члени міськвиконкому заявляли, що, в Ужгороді вже діє кілька аналогічних формувань і, вірогідно, вони створюються для того, щоб керівництво таких організацій могло отримувати дозволи на володіння травматичною зброєю.

«У місті вже є 6 таких громадських формувань. Але вони не діють фактично. Заступник міського голови Юрій Беляков сьогодні стверджував, що члени цих організацій охороняють громадський порядок під час масштабних заходів, футбольних матчів. Однак, я жодного разу не бачив в Удгороді людини з відповідною пов’язкою на руці, хоч і постійно відвідую такі заходи. Існує думка, що такі формування створюються для того, аби керівництво могло отримувати дозволи на володіння травматичною зброєю. Можливо, її продають. За те, щоб зареєструвати ще одну організацію, яка, ніби, допомагатиме охороняти громадський порядок, проголосували майже всі члени міськвиконкому. Я і Маргарита Мощак голосували проти», – сказав у коментарі Zaholovok.com.ua член міськвиконкому Олександр Волосянський.

У прес-службі міської ради стверджують: «У звичайні дні представники цих громадських формувань патрулюватимуть місто разом зі патрульно-постовою службою, а в разі проведення культурно масових заходів в місті, залучатимуться до охорони громадського порядку на території проведення свята. Також представники цієї громадської організації будуть залучатися до спільної роботи з муніципальною поліцією».

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат