Виїжджаєте за кордон – відвідайте податкову!

admin 21.08.2013 12:46 РАТУША

Виїжджаєте на постійне місце проживання за кордон – подайте декларацію про майновий стан та доходи до податкових органів Міндоходів за (основним) місцем обліку!

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області наголошує, що платники податку – резиденти, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов’язані подати до органу Міндоходів податкову декларацію не пізніше 60  календарних днів, що передують виїзду.
Орган Міндоходів протягом 30 календарних днів після надходження податкової декларації зобов’язаний перевірити визначене податкове зобов’язання, сплату належної суми податку і видати довідку про таку сплату та про відсутність податкових зобов’язань з цього податку, що подається до органів митного контролю під час перетину митного кордону і є підставою для проведення митних процедур - п.3 ст.179 Податкового Кодексу України.
            З початку року до ДПІ у м.Ужгороді із заявою про сплату податків та про відсутність податкових зобов’язань звернулись більше півсотні громадян, які виявили бажання виїхати за кордон на постійне місце проживання. На підставі поданих заяв, можна зробити висновок, що найбільш популярною серед ужгородців для постійного місця проживання є країна Угорщина.

ДПІ у м.Ужгроді
61-71-25

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат