У п’ятницю в   Ужгороді   відкриється   фестиваль   чеської культури

admin 23.05.2013 12:39 РАТУША

Під   знаком   співпраці   Закарпаття і краю Височина   з 24 травня по 2 червня в   Ужгороді   пройде   фестиваль   чеської культури.

У програмі фестивалю, відкриття якого   відбудеться 24 травня   виступи   рок-гуртів із   Чехії   LADY CATE, VIGO,  ARCISKAČÁNY   MORAVA, CHINA BLUE, JARDA HYPOCHONDR A DIVNA PARTA та   інших. Ужгородці та гості   обласного центру матимуть змогу   побачити також   виставу   рок-опери «Ісус Христос супер-зірка» Їглавського   театру, продегустувати чеські страви   і, звичайно, продукцію чеських пивоварів.
Відбудеться відкриття меморіальної дошки, присвяченої   першому президенту Чехословаччини Т.Г.Масарику, в   парку його   імені та   міні-пам'ятника символу міста Їглави на перилах Київської набережної.
З цієї нагоди   на   Закарпаття   прибула   багаточисельна делегація   краю Височина на   чолі з гетьманом Їржі Бєгоунеком.   В її складі   депутати   та керівники   структурних підрозділів   уряду Височини, пріматор   побратима   Ужгорода - міста Їглави   Ярослав Вимазал, депутати   та інші представники органів місцевого самоврядування   міст і сіл, журналісти краю.
Під час перебування на   Закарпатті   делегація візьме   участь у культурній   програмі   фестивалю, побуває в ряді районів, ознайомиться з історичною та   культурною спадщиною,   туристичними   та   природними   перлинами Карпат, а також з   окремими соціальними   об’єктами, на   яких реалізовано або цьогоріч реалізуються   спільні з краєм   Височина   інвестиційні   проекти.  
Прес-служба   облради

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат