Муніципальна поліція розбиратиметься з розритим тротуаром на вул. Лучкая в Ужгороді

admin 22.05.2013 12:11 РАТУША

Днями на вулиці Лучкая керівництво мовної школи організувало роботи з розриття тротуару. Дозвільних документів на земляні роботи у них не було, – кажуть у міській раді.

«Самовільне виконання таких робіт без відповідних схем та креслень внутрішніх комунікацій, які знаходяться поруч, могло спричинити їх пошкодження. З приводу   розриття до КП «Водоканал» керівництво школи не зверталося. За фактом правопорушення муніципальна поліція склала   адміністративний протокол», – йдеться у повідомленні   прес-служби Ужгородської міської ради.

Зазначається також, що «упереджені дії журналіста Тетяни Кашуби через Інтернет видання "Закарпаття онлайн", будуть враховані на засіданні адміністративної комісії, котра розглядатиме дану адміністративну справу».

Як стверджують у прес-службі, журналістка у своєму матеріалі зазначила, що розриття робилося за відповідними дозволами, а муніципальна поліція незаконно склала протокол.  

«Всі питання, які пов’язані з розриттям загальних територій міста в тому числі приватними структурами, проводяться згідно рішення сесії, за відповідними документами наданими виконкомом. Самовільне розриття і можливе пошкодження інших комунікацій може призвести до катастрофічних наслідків як це сталося на вул. Анкудінова», – пояснюють у міській раді.


zaholovok

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат