Ротаракт клуб «Ужгород» оновлює   пісочниці на вулиці Можайського   ФОТО

admin 08.05.2013 13:37 РАТУША

 

В чистий четвер Ротаракт клуб «Ужгород» подарував дітям радість. Завісши пісок у чотири пісочниці,   що знаходяться у дворах вул.Можайського 30,32 та 34 у яких давно вже був лише бетон та розфарбував їх у яскраво салатовий колір.   Діти активно долучились до акції та   намалювали свої шедеври на верхівках пісочниць.


Кожен із нас чогось хоче від життя. Більшість взагалі хотіли б жити краще. Проте, не кожен, хоче докладати зусиль, власною працею щось покращувати.
Ми давно звикли критикувати, рекомендувати як краще зробити, бо це простіше, проте самі не готові змінювати свій світогляд, щоб до прикладу підмітати не тільки в себе в хааті, а й довкола свого району. Простіше звісно сказати: ех, ця влада, ці ЖРЕРи, нічого не роблять, тільки гроші беруть.
Можливо воно й так, але давайте подумаємо, що ми можемо зробити самі, без них. А зробити ми можемо багато, було б бажання, до прикладу покращувати свій мікрорайон, де щодня граються наші діти.
Одного дня гуляючи у дворі, по вул.Можайського 34 , що під керівництвом ЖРЕР №8 помітила, що в пісочниці граються діти, і замість піску у свої відерця кладуть камінці, адже піском у цій пісочниці і близько не пахне.   Здавалось дрібниця, але скільки радості вона може принести дітям.
Спільними силами молоддю Ротаракт клубу «Ужгород» купили та завезли 4 куб.піску та засипали 4 невеликі пісочниці, пофарбувавши їх у яскраво-салатовий колір.
Діти, активно долучились, намалювавши: сонце, птахів, комах, квіти тощо. Тепер пісочниці набули нового життя. Хочеться подякувати цим дітям, які показують хороший приклад.
Цією статею хотілось би донести до всіх жителів мікрорайону Можайського   те,   що ви теж можете зробити щось корисне, і для цього не потрібно багато зусиль.
Давайте об’єднуватись та покращувати наш великий двір, адже тут граються наші діти.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат