Погорєлов боїться їхати до Львова на "прямий ефір" (ДОКУМЕНТ)

admin 22.02.2012 17:07 РАТУША

 

Проект журналістських розслідувань «Хто тут живе?» телеканалу ZIK продовжує серію програм про міських голів міст Західної України. Фігурант програми Віктор Погорєлов, міський голова Ужгорода, прийти на червоний диван відмовився, а журналістам навіть пригрозив зверненням до суду.

Програму покажуть сьогодні, 22 лютого о 21.50.
Дивіться за наступними посиланням:

тут
Незадовго до виходу програми в ефір відділ інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю надіслав офіційного листа журналістам, у котрому йдеться: «Віктор Володимирович вважає некоректним поведінку журналістів телеканалу щодо знімання сюжетів, пов’язаних із його особистим життям   та справами його родини, тому звертається із наполегливим проханням не транслювати ці сюжети, а в іншому випадку не виключає можливості звернення до суду з приводу втручання у приватне життя».


Віктор Погорєлов відмовився не лише брати участь у прямому ефірі «Хто тут живе?», але й від «інших форматів участі у цьому проекті». Каже, співпрацюватиме з журналістами телеканалу ZIK лише тоді, коли їхні матеріали стосуватимуться виключно життя громади Ужгорода та інфраструктурних питань міста.

А тим часом журналісти   покажуть, чи Віктор Погорєлов – справді мер-комунальник, як він себе позиціонує. Не оминуть і більш пікантних питань: чому чи не уся родина можновладця працює держслужбовцями? Чому нещодавно мер вступив у Партію регіонів? Що спонукало його вдруге боротися за посаду міського голови?

Побачать глядачі і сенсаційну правду про фігуранта «Хто тут живе?»: за що і де Віктор Погорєлов відбував покарання.

admin

Коментарі :


22.02.2012 19:18 Юрій Львівська обл

Обовязково будемо дивитися про ПОГОРЄЛОВА "КІНО" зі ЛЬВОВА по 12 телеканалу "ХТО ТУТ ЖИВЕ".Ти дядьку не пісяй,нічого тут страшного немає.Якщо ти,дядьку,живеш чесно,то тобі немає чого боятися!Ти ж рахуєш себе слугою народа- чи не так!Там на червоному дивані були "пацани" покруче і нічого!До суду не подавай,бо програєш!То 100 %.Кожний чиновник повинен жити чесно і не красти народне бабло!А взагалі треба було всетаки приіхати на службові машині до ЛЬВОВА,чого боятися!А там би зміг всі своі претензіі сказати прямо в очі журналісту ДМИТРОВІ ДОБРОДОМОВУ!Не переживай!Трускавецькі мафіозі навіть собі придбали літаки   вертольоти.і ніхрена не побоялися!Якщо б декотрих з них завалили при виході з ВИСОКОГО ЗАМКУ,ото був би фурор,а так показали,поговорили і саме цікаве -------через деякий час забули!Сідай сьогодні перед телеящиком і дивись "КІНО" про себе!


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат