В Ужгороді під філармонією влаштували таємні розкопки

admin 25.01.2012 10:56 РАТУША

Громадськість б’є на сполох та готує запити до міської влади і правоохоронців.


У вівторок, 24 січня громадські активісти виявили в самісінькому центрі, на набережній впритул біля ужгородської філармонії, яка є пам’яткою архітектури, під наметом почали рити фундамент та вже завезли арматуру.
За словами головного архітектора міста Олександра Шеби, ніхто дозвіл на це не давав. Про відсутність санкції на роботи від міськвиконкому запевнив і секретар Ужгородської міськради Віктор Щадей.
Останній під вечір викликав на місце міліцію. До філармонії прибули також працівники прокуратури та будінспекція. За попередніми даними є ціла низка порушень: пошкодження майна міста (демонтаж бруківки), самозахоплення землі та незаконне будівництво, яке за останніми нововведеннями карається штрафом від 17 тисяч гривень.
Водночас, за попередньою інформацією, будінспекція вже робила припис минуло тижня власникам,   але на нього ніхто не відреагував.
Тим часом, до усіх інституцій - міліції, прокуратури, міськради - вже надіслано кілька запитів від журналістів та громадських активістів.

За матеріалами Мукачево.net

admin

Коментарі :


25.01.2012 12:45 Л.Толстого 33

Этот беспредел НЕ ЕДИНСТВЕННЫЙ !!!, подобные явления стали давно НОРМОЙ в Ужгороде. Вот еще один ФАКТ !!!
Ужгородская "героическая" прокуратура открытым текстом ПОКРЫВАЕТ зарвавшегося мажорика-депутатика чУБИРКУ, который АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО строит себе-любимому 3-этажную халабуду на головах у людей по ул. Л.Толстого 33, раньше там были ж/д кассы. Еще в прошлое мэрство погорелов подарил чубирке это здание за то, чтобы его пристроили в облисполком на время, пока Ратушняк был мэром, а дальше уже совсем просто - проект ему нарисовали, а то, что с одной стороны балконы и окна 9-ти этажки, а с другой - балконы и окна 5-ти этажки, так это ЕРУНДА ПО МНЕНИЮ чУбирки. УГРОЗАМИ, ЗАПУГИВАНИЕМ, ШАНТАЖОМ владельцев 2-х кв-р из 9-ти этажки заставили подписать бумаги и отдать на слом свои балконы, но это сделано уже ВО ВРЕМЯ СРОИТЕЛЬСТВА !!!!!!, а не ДО проектировки !!!!!!!!!
С другой стороны стоит жилая 5-ти этажка с балконами и окнами, МИНИМАЛЬНОЕ РАССТОЯНИЕ от стены халабуды до балконов - 6 (шесть) метров !!!!!!!!!!!!, а построили этот кошмар БЛИЖЕ, чем 5 (ПЯТЬ) МЕТРОВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! При этом и МЧС (пожарники) и ДАБК и остальные уроды ПОДПИСАЛИ чУБИРКЕ этот КРИМИНАЛЬНЫЙ ПРОЕКТ, НЕ ЗАПРЕТИЛИ СТРОИТЕЛЬСТВО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ОБО ВСЕХ ЭТИХ НАРУШЕНИЯХ Я С ПЕРВОГО ДНЯ УРОДЛИВОГО СТРОИТЕЛЬСТВА КРИЧУ ВО ВСЕ СТОРОНЫ !!!!!!!!!!!!!!!!!! НО ВСЕ ОГЛОХЛИ РЕЗКО И ОТУПЕЛИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
А ШТЕФАНЮК мне при очередной (десятой или пятьнадцатой) встрече в его кабинете открытым текстом сказал - "а що я можу зробити ?, я казав вОЛОДІ, щоб він порішав з вами це питання, щоб ви відчипилися від нас (прокуратурі), а він що, не говорив з вами ?, а я нічого НЕ МОЖУ ЗРОБИТИ !!!!!!" АААААААААААААААААААААААА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Вот такой у нас "город", вот такая "героическая прокуратура" !!!!!!!!!!!!

МОЖЕТЕ ПОЧИТАТЬ ЗДЕСЬ - ( читате )

http://forum.kriminal.tv/index.php?option=com_fireboard


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат