Голова Закарпатської облради Роман Сарай оприлюднив декларацію про доходи за 2022 рік

05.01.2024 15:06 ПОЛІТИКА

Роман Сарай є засновником семи компанiй, які займаються орендою нерухомості та торгівлею.

Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай опублікував декларацію про доходи у 2022 році. Про це стало відомо з сайту Національного антикорупційного бюро (НАЗК) після того, як 10 грудня декларації посадовців знову стали публічними.

У декларації за 2022 рік Роман Сарай вказав 117 тис. грн зарплати в Ужгородському національному університеті, 253 тис. грн заробітку в очолюваних ним компаніях «Карпаттрансбуд», «Максимум» та «Ужгород П.С.Ю» і понад 500 тис. грн доходу від підприємницької діяльності. У 2021 році Роман Сарай заробив в УжНу 81,4 тис. грн, в очолюваних ним компаніях – понад 138 тис. грн і отримав 1,2 млн грн доходу від підприємництва. Вдома він тримає 80 тисяч доларів, 20 тисяч євро і 50 тисяч гривень готівкою.

У власності голови Закарпатської обласної ради 7 земельних ділянок, квартира і два нежитлові приміщення загальною вартістю близько мільйона гривень. Їздить Роман Сарай на Volkswagen Beetle 2016 року випуску, вартістю 725 тис. грн. Ця інформація теж відображена у декларації політика за 2021 рік. Дружина голови облради Алла Сарай у 2022 році заробила у Територіальному управлінні державної судової адміністрації України в Закарпатській області понад 1,1 млн грн і тримає готівкою 60 тис. доларів і 10 тис. євро.

Нагадаємо, ужгородський бізнесмен Роман Сарай очолив Закарпатську обласну раду 27 вересня 2023 року. Він є діючим депутатом облради від партії «Слуга народу». За інформацією YouControl, Роман Сарай є засновником семи компанiй, які займаються орендою нерухомості та торгівлею. Також голова облради є кандидатом юридичних наук, доцентом кафедри конституцiйного права та порiвняльного правознавства юридичного факультету УжНУ.

zaxid.net

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат