Жодного тиску на голову Оноківської ОТГ не здійснювалося - Іванчо

admin 25.11.2023 10:12 ПОЛІТИКА

У правоохоронців до голови Оноківської ОТГ Марії Коваль виключно правові питання

Як ми повідомляли, наразі правоохоронці перевіряють законність деяких дій чиновників Оноківської ОТГ.
Напередодні голова ОТГ Марія Коваль поширила відео, на якому звинувачувала у тиску на неї заступника голови Закарпатської ОВА Василя Іванча.
Ми попросили Василя Іванча прокоментувати ці звинувачення.

Голова Оноківської ОТГ Марії Коваль поширила відео, у якому звинувачувала особисто вас у тиску на неї. Що можете сказати з цього приводу.
- Абсолютно абсурдне звинувачення. Жодних особистих розмов у нас не було, а відбулася виключно робоча зустріч у будівлі ОВА, на якій були також присутні голова Ужгородської РВА Юрій Гузинець та директор Департаменту фінансів ОВА Петро Лазар та окремі депутати облради. Від Оноківської ОТГ також був присутній секретар Оноківської ОТГ Євген Лейба.
На зустрічі мова йшла про те, що Оноківська ОТГ не перерахувала в повному об’ємі кошти, як це було обумовлено ще на початку року, на потреби оборони. Виникла заборгованість у сумі 22,8 млн. грн, а натомість гроші ОТГ витрачаються на необов’язкові під час війни витрати, зокрема, ремонти.  
Я дійсно застеріг голову ОТГ від того, що протизаконні бюджетні діяння можуть бути на контролі правоохоронних органів, але про якісь погрози чи тиск мови бути не може. Думаю, Марія Коваль зробила цю заяву виключно з мотивів самозахисту від можливих подальших проблем зі структурами, які мали б дати оцінку фінансовим бюджетним діянням чиновників цього органу самоврядування, - розповів Василь Іванчо.

admin

ТЕГИ : Коваль, Іванчо

Коментарі :


27.11.2023 23:11 Громадянин

Голова отг зайняла дивну позицію. Все їй сходило з рук, думала , що відкупиться . Забула, що зайняла посаду, щоб працювати на благо народу. А зараз під час війни кожна копійка має йти на ЗСУ, а   вона отримує таку зарплатню. Чому вона до цих пір працює ?




Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат