Син нардепа Балоги отримає у власність земельну ділянку у курортній зоні на Мукачівщині

06.11.2023 11:05 ПОЛІТИКА

Клани Балог та Ланя знову потрапили в земельний скандал.

Ще зовсім недавно виник скандал у Мукачеві, де попри спротив громади та за сприяння мера Мукачева Андрія Балоги було продано три гектари землі стадіону "Авангард" фірмі екс-нардепа, а нині голови Мукачівської райради Михайла Ланя.

Цією аферою зацікавилися правоохоронні органи і згодом у помешканнях мера Мукачева, голови райради та деяких осіб з оточення Балоги та Ланя було проведено обшуки.

Здавалося б, земельні апетити мали б притупитися у вказаних осіб, однак вийшло зовсім навпаки.

Вже на завтра, 7 листопада, на сесію Чинадіївської ради винесено чергові земельні питання. І там знову фігурує прізвище Балоги. Цього разу саме сину нардепа Віктора Балоги Павлу Балозі депутати передадуть у власність землі в курортній зоні біля санаторію Синяк. Це землі біля резиденції Віктора Балоги.

Як повідомляє видання Мукачево SOS,   ще 6 червня цього року рішенням 28 сесії 8 скликання Чинадіївської селищної ради №1782 надано дозвіл на викуп з оренди земельної ділянки комунальної власності 1,66 га кадастровий № 2122755500:10:008:0115 Балозі Павлу Вікторовичу, сину Народного депутата України Балоги Віктора Івановича.- йдеться у дописі.

Звичайно ж, землю Балога не міг би отримати без підтримки депутатів від БЮТ, якими опікується той таки Михайло Ланьо. Адже у Команди Андрія Балоги в раді 13 депутатів, що ще не є більшістю, тому для вдалого голосування клан Балог знову ж таки звертається до свого партнера, який, у свою чергу, у Мукачеві за сприяння Балог отримав землю стадіону "Авангард".

Видання наводить також розпорядження про передачу земель на найближчій сесії й іншим фірмам та особам і не тільки із Закарпаття.

Зокрема, йдеться і про передачу земель біля знаменитого водоспаду Скакало, який є природною пам'яткою.

А ось і копії розпоряджень земельного дерибану у Чинадіївській громаді. І це в той час, коли все Закарпаття в траурі за загиблими воїнами 128-ї бригади.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат