В Ужгороді чоловік роздавав по 500 грн. за голосування за кандидата в мери Андріїва

19.11.2020 21:50 ПОЛІТИКА

Співробітники СБУ провели спецоперацію із затримання скупщика голосів виборців. Про це повідомив Віталій Глагола.


Спецоперація була проведена на алеї Боздоського парку. Чоловік залучив до скупки голосів керівника одного з ОСББ, який мав зібрати списки людей, які готові за гроші проголосувати за одного з кандидатів у мери Ужгорода.

У СБУ є оперативне відео перемовин скупника з головою ОСББ і мова йшла про скупку голосів на користь Богдана Андріїва, - повідомив Глагола.

Під час затримання у скупщика було виявлено 12 тисяч грн., які той мав передати голові ОССБ за гарантовані 24 голоси виборців.

Мер Ужгорода Богдан Андріїв називає брудною провокацією сьогоднішнє затримання скупщика голосів ніби то на його користь. Про це Андріїв написав на своїй сторінці у Фейсбук.

"Для моїх опонентів стало нормою брехати, намагатися підставити, маніпулювати. Не гребують нічим, їм вкрай потрібна влада. Для цього вони готові піти на все, включно з провокаціями та підставами", - написав Андріїв і заявив, що не має жодного стосунку до людини, яка ніби то скуповувала голоси на його користь і була затримана силовиками.

Андріїв також написав, що вимагає від правоохоронців "якнайшвидше розслідувати цю резонансну справу, максимально долучити до неї громадськість та журналістів, незалежних спостерігачів, знайти та покарати причетних до таких дій".

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат