Їхні методи

16.10.2020 13:09 ПОЛІТИКА

Cоцмережами вже шириться знакове запитання: «Як правильно сприймати кандидата, у якого партія зелена, а борди — рожеві? Фіолетово?». Звичайно ж, фіолетово. Кандидат Щадей, який соромиться того, що хоче стати мером від партії Зеленського, лукавить. Бо ще не ясно, у кого більший рейтинг.

Після того, як Щадей пішов на місцеве телебачення і там відверто осоромився, не відповівши на елементарні питання й отримав найгіршу оцінку у глядачів, у партії Зеленського вже самі задумалися, чи потрібен їм такий кандидат.

Нерви в Щадея здають, і той просто озвірився на жінку-агітатора від Сергія Ратушняка. Звичайно ж, на самого Ратушняка Щадей би не підняв руку, а тут просто жінка, яка агітує не за Щадея з Міжгірщини, а за ужгородця Ратушняка.

Дивно також те, що після конфлікту Щадей зі 100 % зором, начепив на себе окуляри для солідності, і виклав фото в соцмережі, мовляв, дивіться, ніякий я не «вуйко з полонини», а цілком тягну на інтелектуала. Сердега не знає, що не окуляри та краватки є символами розуму та порядності.

Ще одна конфліктна ситуація сталася в самому центрі Ужгорода. Бандити в балаклавах напали на одного з лідерів партії «Разом Сила», правозахисника Олександра Пересоляка. Нападники накинулися на Сашка і били його руками та ногами. А потім втекли через двір та сіли в автомобіль на львівській реєстрації. Нема сумніву, що це справа рук братків Андріїва, який завіз до Ужгорода цілі бригади зі Львівщини. У того також здають нерви, бо нове мерство може дати йому можливість втекти від кримінальної відповідальності. А справ на Андріїва відкрито предостатньо, щоб відсидіти за гратами хоч 10 років.

Дивує те, як пасивно реагує поліція на таку агресивну поведінку кандидатів та представників їхніх штабів. Навіть важко уявити, до яких дій можуть вдатися ті, для кого мерське крісло є самоціллю. Такі кандидати є явним гемороєм для Ужгорода. А Ужгороду потрібен сильний мер, який любить своє місто, а не експлуатує його. Ужгороду потрібен Ратушняк.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат