Шалений забіг

04.10.2020 12:46 ПОЛІТИКА

Штаби на нервах. Реєстрація кандидатів і партій не була такою легкою, як здавалося. Багатьом відмовляли. Люди з команди Андріїва залучали свій стійкий електорат із Радванки, щоб тиснути на комісію. Дехто мало не бився в судах. Нарешті пил почав спадати, і тепер вже всі розуміють, що залишилося менше місяця, і потрібно якось перетягувати виборця на свій бік.

Явно занервував Андріїв. Вже всі розуміють, що чинний мер після реформи децентралізації отримав рекордний бюджет і спокуса щось тяпнути з того бюджету собі, була занадто великою. Пріоритети робилися на проекти, з яких можна добре поповнити власні кишені, а не на проекти, які дійсно потрібні Ужгороду. І ось тепер залишилася розритою площа Петефі, магістральна вулиця Капушанська і навіть Слав’янська набережна, на якій з якогось дива стелять бруківку, навряд чи буде добудована до виборів.

А окрім того, на Андріїву висять кримінальні справи і все його оточення також під криміналом. І вже потрібно думати про те, як врятувати власний зад, а не про те, як знову прилаштувати той зад на мерське крісло.

Не веселіше і Щадею. Той хлопчина з Міжгірщини також має в пасиві підозрілі схеми з перепродажу комплексу «Корона». Та й біографія доволі скудна, бо трудова книжка майже порожня, якщо вона взагалі є. Це розуміють і в Офісі Президента. Інакше важко пояснити, чому Зеленський, який днями відвідав Закарпаття, не провів піар-сесії зі Щадеєм, який йде від «зелених» в мери. Зеленський навіть слова доброго не сказав про Віктора, щоб той міг трошки похвалитися.

І взагалі ці вибори мера Ужгорода доволі дивні. Всього зареєструвалося 22 кандидати. І при цьому, лише 9 із них є уродженцями Ужгорода. Чомусь заїжджі зайди дуже хочуть покерувати містом, хоча не відчувають його аури та особливості.

І цілком логічною є реєстрація кандидатом у мери Ужгорода Сергія Ратушняка. Це єдиний, хто може розігнати нинішню мафію і змусити їх відповідати за кожну вкрадену з бюджету гривню. Ніхто не зможе «керувати» Ратушняком чи впливати на його рішення. Це самодостатній політик, який добре розуміється на управлінні містом. Навіть з бюджетом у сотні разів меншим, ніж зараз має Андріїв, Ратушняк значно більше зробив для Ужгорода.

Тепер слово за ужгородцями.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат