В Ужгороді цигани заблокували засідання ТВК і змусили комісію зареєструвати партнерську партію мера

24.09.2020 19:13 ПОЛІТИКА

Перший серйозний передвиборчий скандал стався в Ужгороді.

Територіальна виборча комісія на цілком законних підставах не допустила до реєстрації два осередки партій "Рідний дім" (яким опікується колишній заступник мера Олександр Білак) та Партію твого міста приплічників чинного мера Богдана Андріїва (туди входять, зокрема радник міського голови Юрій Мандич, заступник міського голови Василь Гомонай, депутат міської ради з Проспекту Євгеній Прозор (відомий, як “Трактор”).

За “Партію твого міста” в порушення закону внесок зробила фізична особа, а за партію “Рідний дім” — центральний орган партії.

Коли сьогодні зранку почалося засідання ТВК, то оточення мера Ужгорода привело до будівлі велику кількість циган з Радванки. Ті увірвалися в приміщення, хоча це заборонено законом. Комісія спочатку проголосувала за відмову в реєстрації, але цигани та тітушки "Трактора" почали кричати і члени комісії перелякалися, а прибічниця мера Ужгорода від його нової партії "Батьківщина", яка є членом ТВК, в порушення закону поставила питання знову на голосування і цього разу комісія погодилася проголосувати за реєстрацію партії.

При цьому, правоохоронці не заважали шабашу циган.

У відеокоментарі журналістам після засідання голова комісії теж визнала, що рішення було прийнято під тиском ромів і тітушок, що заблокували комісію.

"Задоволений перемогою депутат Прозор вийшов на вулицю і повідомив вголос “рішення прийнято”. Після чого учасники мітингу заявили, що ідуть святкувати перемогу в район Радванки", - йдеться в сюжеті УжСіті.

prozak.info

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат