Коли при владі бандити реальні

25.01.2020 14:15 ПОЛІТИКА

Ми вже звикли до того, що наші полі­тики часто один одному б’ють пики. З цього можна лише тішитися. Але недавня бійка відкрила багато чого цікавого.

У одному з ресторанів нардеп від «Опоблоку» кума Путіна Медведчука Ілля Ківа напав на ветерана АТО Михайла Маймана. До честі Маймана, він дав здачу нардепу, який у парламенті лише яйця чухає і повій розглядає.

Ківа чомусь думав, що нардепство у проросійській фракції дає йому право на свавілля і навіть викликав поліцію і погрожував Майману. До речі, не вперше.

Зрештою, Майман вийшов у телеефір і розповів деякі подробиці. У той день він був у ресторані зі своїм товаришем і його донькою. За сусіднім столиком сидів нардеп Ківа і обговорював з кримінальними авторитетами якісь оборудки — хто що куди поставляє. При цьому Ківа вихвалявся, що зараз видзвонить Арсена (міністра МВС Авакова) і всі проблеми вирішить. «Арсен у меня на телефоне и сейчас все решим», — говорив Ківа. При цьому нардеп-медведчуківець голосно матюкався. Саме через це Майман з товаришем вирішили піти з ресторану, бо з ними була дитина товариша.

Але Ківа раптом встав, підійшов до Маймана і зі словами «я сейчас тебе все объясню» вдарив його головою в обличчя.

Майман у ефірі телебачення розповів, що в зоні АТО він служив у загоні «Святої Марії», а Ківа на той час був із заступником міністра МВС В’ячеславом Аброськіним. Зі слів Маймана, Ківа курирував питаннями наркотиків. Ця парочка налагодила рекет у зоні АТО. На блок-постах вони брали по 100 тисяч гривень із кожної вантажівки. Особливо це виглядало блюзнірськи, коли брали такі суми з бензовозів, які везли пальне для посівної кампанії. Якщо хтось відмовлявся платити таку суму, то йому погрожували спалити автомобіль.

Ківа просив Маймана підключатися до цього рекету і той відмовився. Саме тоді вже прозвучало від Ківи «Я тебе голову отрежу». Майман також стверджує, що Ківа ні разу не був на передовій, а згодом повернувся до Києва.

У Києві дороги Маймана та Ківи знову перетнулися. Вони зустрічалися в спорт-клубі на проспекті Дружби народів, і Майман розповів, що раптово власника спорт-клубу було вбито, а згодом саме Ківа став новим господарем закладу.

Вся ця розповідь свідчить про те, що в «Опоблоці» Медведчука перебувають люди, які погрузли в криміналі. І ця політична сила має намір отримати абсолютну владу в Україні.

У цій історії багато що залежить від принциповості Генпрокурора Рябошапки. Він уже відкрив кримінальне провадження за фактом бійки, а тепер ще потрібно розібратися в тому, що розповів Майман. Якщо це все правда, то Ківа та його поплічники з кримінального світу повинні сидіти за гратами.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат