Виступ закарпатки під час Ходи гідності спричинив скандал

30.08.2019 14:38 ПОЛІТИКА

Навколо закарпатської співачки Аліни Паш знову розгорівся скандал. Під час   урочистостей з нагоди Дня Незалежності у Києві було виконано імпровізований гімн України, який звучав майже 7 хвилин. Частиною цього гімну було і виконання в стилі реп співачки з Буштина Аліни Паш.

І саме її виступ викликав суперечки в соцмережах. Паш звинувачували в паплюженні гімну, а потім почали звинувачувати в тому, що вона не є патріоткою України і нещодавно відвідувала Москву і Крим.

Згодом сама співачка відкинула всі звинувачення. На своїй сторінці в Інстаграм вона написала, що Москву і Крим не відвідувала як співачка, а була з приватними візитами. А щодо виступів у Росії, то вона відмовилася від усіх пропозицій.

Співачка також написала, що для неї карта України має такий вигляд, який вона вивчала в першому класі школи з татом.

Окрім того, Аліна Паш пояснила, що той куплет, який вона проспівала на Майдані Незалежності в Києві, написаний нею особисто. «Мiй виступ — це не паплюження гімну за всіма Законами України. І мій куплет не є частиною гімну. Як за задумом, так i суто музично», — написала Паш.

Співачка також написала, що не боїться погроз, які лунають на її адресу, і закликала тих, хто їй погрожує прийти після її концерту у Києві і подивитися їй в очі. «Я вас не боюсь. Бо на моєму боці правда і на моєму боці любов. Любов до України і мільйонів щирих сердець моїх братів та сестер», — написала Аліна Паш.

Нагадаємо, що влітку минулого року Аліна Паш повинна була виступати на фестивалі в підмосковному Сколково, але після того, як у соцмережах здійнявся скандал, вона таки відмінила свій виступ у Росії.

ТЕГИ : Аліна Паш

Коментарі :


31.08.2019 06:55 йони

слухай ты певичка без диплома.есть у каждого человека,как бы он не относился к теперешней своей жизни,святые понятия это семя,и родина.а именно флаг гимн,президент наконец-это символы родины.если ты взяв в руки микрофон,это не значит,что ты можеш по нему нести все,что захочеш,дома постав себе домашнее карооке и неси для своего папы,мамы и еще кого нибудь все что ты хочеш.но выйдя на площади где тебя слушают тысчи людей имей ум и думай чего ты несеш.ибо твой голос усиливается в много-много раз.и это знает каждый уважающий себя профисионал.к сожалению тебе выступать даже в сельском клюбе нелзя.ибо там тоже есть аудитория.и став публичным человеком.крепко думай.куда ты идеш,чего и с кем говориш.что одеваеш наконец.помни ты публикал мен.все что я тута написал отличает настоящего профисионала от просто свадебного лабуха.даже ему тоже не усьо позволено. подумай.и не бойся никто тебя не тронет не бойся.бо надо тебя комуто трогать за это и ответить придется.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат